• _koko_

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Tillägger att jag haft våta drömmar om en "äkta" assistent i många år och också trott att det var en sån som mina föräldrar hade... Men ore, blir inte skåpet lika ockuperat av assistenten oavsett om du har en sån där hylla eller inte? Jag vill absolut ha en sån i mitt nästa kök!

  • _koko_

    Klockarbol - Blev även jag så glad av att läsa om dina skratt, och hamstern lät verkligen helt galen!

  • _koko_

    Nu ska jag fortsätta äta choklad och blodapelsin framför tvn. Förlåt till alla som jag inte kommenterat, det tar sån tid med mobilen, men jag läser allt!

  • _koko_

    Har inte läst ikapp alls, bara sista sidan, fast jag läste lite under julhelgen. Så jag säger mest bara god fortsättning till alla!!

    September - STORT grattis om jag inte sagt det tidigare. Fast samtidigt vet jag ju att det inte är själva plusset som är "grejjen" för dig, så jag håller tummarna hårt för fragminet och de närmaste veckorna.

    Vi var sjuka hela veckan före jul och sen fyllde lillebror på med ännu en rejäl förkylning. Han blir aldrig bra i magen heller, så nu kör vi laktosfritt (tydligen rätt vanlig konsekvens av långdragna förkylningar/magsjuka). Oväntat svårt att få med dagis på noterna bara.

    Nyår blev dock väldigt lyckat tillsammans med goda vänner och deras barn. Vår meny bestod av sparrissoppa med parmachips till förrätt, helstekt oxfilé med potatisgratäng (massor med vitlök i både kött och gratäng och jordärtskocka + trattisar i gratängen) och rödvinssås till varmrätt samt citronmarängpaj till efterrätt.

    Kämpar på med mina cerazette medan sambon försöker övertala till nya syskonförsök... Har fått tips om att man kan ta två C om dagen för att få kroppen att fatta och sen gå ner på en tablett efter ett tag. Ska göra det och hoppas det hjälper, annars ska jag kolla upp minipe. Sambon igonerar jag.

    Nu är det nog lunch tror jag, är iaf skithungrig...

  • _koko_

    muggles - Har tyvärr redan lånat ut den enda jackan jag har som funkar för gravida.

    snaily - Härligt att det går lite bättre, förstår dock att du är rädd att jinxa. Håller tummarna för att det bara är magen som behöver lite mjukstart och att det fortsätter åt rätt håll!

  • _koko_

    parnassia - Receptet är från bonniers kokbok (höll på att skriva kokobok ) om du har den, det var inte jag som gjorde pajen nämligen. Men jag kan be om receptet om du vill?

    oupsie - Jag har ätit pillerna i en månad drygt och haft 2 blödningsfria dagar... Inte mycket, det räcker med trosskydd, men tillräckligt för att känna sig ofräsch!

  • _koko_

    parnassia - Paj med fetaost, purjolök och oliver tycker iaf jag är jättegott. Har inget recept, brukar blanda en röra med redan nämnda plus lite ägg och grädde, kanske lite riven vanlig ost också, åsså svartpeppar. Salt brukar inte behövas eftersom fetaosten är så salt.

    muggles - Ja, sambon vill absolut ha fler barn och gärna försöka nu för att ha så goda förutsättningar som möjligt. Jag vill inte prata mer om det förrän tidigast efter sommaren, kan inte föreställa mig att vara gravid så tätt inpå igen plus att jag ju först nu känner att jag har nosen över vattenytan, första året med lillebror var ju ingen walk in the park direkt.

  • _koko_

    muggles - Inte jag heller egentligen, men jag är inte kategoriskt emot och eftersom han så gärna vill får vi ju prata om det iaf, men inte före sommaren... Du har ju liksom inte fått något val.

    Parnassia - Låter väldigt likt det vi åt, fast vi hade ingen sås till, och det var det ingen som saknade heller. Fräscht och gott efter en rejäl middag.

  • _koko_

    muggles - Det vet man inte, man får läsa på säljarens omdömen, har han/hon sålt mycket och bara har positivt kan man ju vara hyfsat säker på att man inte blir lurad. Jag skulle dock aldrig köpa något där för mer pengar än jag tycker jag har råd att förlora.

    lappis -

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!