• _koko_

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Lappis - /// nu är det nog dags att väcka lillebror. Höres!

  • _koko_

    Snaily - Snabbt tips (förlåt!): om ni har en klockradio, ställ den mellan två stationer så får du sannolikt samma effekt som under fläkten fast enklare och möjlighet att ändra volymen. Det funkade på lillebror som var oerhört lättväckt. Fast han var äldre förstås, jag sov ju sittandes hans första 2 månader. Känner oerhört med dig och tror att jag vet hur du mår. Stor varm kram!

  • _koko_

    Lider också med Oupsie och känner igen känslan att man luras och överdriver. När man är van vid att klara sig själv är det sjukt jobbigt att inse att det inte är så längre. Och svårt att acceptera, och det är kanske därför man undrar om andra tror att man ljuger?

  • _koko_

    Muggles - Låter jätteläskigt med sammandragningen, men så skönt att allt ser bra ut! Jag trodde att sammandragningar generellt hette braxton-hicks på engelska (har inte läst sweets inlägg)? Håller med om regnsensor forresten, induktion har vi inte ännu.

  • _koko_

    Vi är fortfarande sjuka, men lillebror har iaf ÄNTLIGEN blivit bra i magen!! Laktosfritt, så lite gluten som möjligt, bara kokt mat och sempers magdroppar var receptet. Vi kör Laktosfritt ett tag till för säkerhets skull men hoppas att det är över nu. Puh!

  • _koko_

    Piggis - Av mig kan du ju inte få några bröllopstips. /// AM - Har glömt tacka för reatipset, det fanns verkligen hur mycket som helst på Zara! /// Hade 3-årskontroll med Conny i förra veckan. 13kg... Som tur är följer han sin egen kurva iaf...

  • _koko_

    Diskbänk - Vi har en från Franke som är smart tycker jag. Den har en stor trekantig ho och en mindre, också trekantig, till höger och lite avrinningsyta uppe till vänster. Dvs totalt sett är den nog som en normalstor enkelho.

  • _koko_

    Just det, det viktigaste är ju att det är ordentligt fall i hon, vilket man kan tycka vore självklart, men den vi har på jobbet rinner det faktiskt inte bort ur över huvud taget. /// telis - Jag gör vågen för den barnläkarmottagningen vi ringde som gav oss alla tips. Vårdguiden var tyvärr inte mycket att ha...

  • _koko_

    Parnassia - Kram! Sömnbrist kan göra den klokaste galen, lider med er! ///Nenne - Eftersom jag rörde mig i kvarteren kring malmskillnadsgatan den där dagen vågade jag inte ha alla attribut på mig.

  • _koko_

    Telis - jag har också ont i halsen, men inte i närheten av hur ont du verkar ha (jag kan äta som vanligt). Hoppas det går över fort!! /// Jag försökte förresten dränka lillebror idag, fy fan vad läskigt! Barnen badade i badkaret och jag gjorde det man inte får: gick för att lämna en sak i ett annat rum (hann gå typ 10 steg). Plötsligt hör jag hur det plaskar som tusan och rusar i panik tillbaka. Får tag i lillebrors arm och lyfter upp honom ur vattnet. Sitter en stund med ett ledset, hostandes barn medan jag skjuter undan svarta tankar. Herregud vilken tur att jag hörde honom! Conny badade också men fattade inte alls vad som höll på att hända.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!