• _koko_

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Tajming att kika in nu, stort grattis till familjen Oupsie!!!!! 

    Och vänner - Ja, den går över på batteri när man stänger av motorn, så så länge inte batteriet är slutkört stänger den inte av sig (den laddar medan man kör om jag inte har helt fel)!

    *tillbaka till jobbet*

  • _koko_

    Kom på att det kan bero på hur cig-uttaget funkar också, vi har vår kopplad till ett uttag i bagageluckan som strömmen stryps till när man stänger av motorn, men uttaget i baksätet tror jag har ström kvar även när motorn är avslagen. Värt att kolla upp iaf, så inte dvdn drar ur bilens batteri om man glömmer den på när man lämnar bilen...

  • _koko_

    God morgon i tråden!

    AM - Jag brukar aldrig köra hejjaramsor (eftersom jag har gjort nog med sånt i mitt liv ), men just nu känner jag mig jäkligt sugen... DRA ÅT SKOGEN YASURAGI!!! Så, det får räcka.

    Oms - Tack för boktipset och välkommen hem, har nog glömt säga det! Trist att det drar ut på tiden, förstår att ni är ivriga att sätta igång med "resten av dotterns liv", och att varje dag som går känns som en dag för mycket.

    snaily - KRAM! Håller tummarna för att ni slipper alla otäcka förkylningar!!! Jag kan ju inte på söndag men får träffa dig ändå, tjohoo! Visst följer maken med också? Och det blir fisk såklart, så vi kan göra lite åverkan på det vita vinet.

    Hej Mopedvin har jag också glömt säga! Och så skäms jag för att det var en annan smygläsare som kikade in för några veckor sedan och inte fick någon respons alls... Förlåt. 

  • _koko_

    JAA! Även jag håller såklart tummarna hårt för mugglan och Ada och Beda! Tack för påminnelsen, smint. Är du fortfarande kvar här förresten?

  • _koko_

    mopedvin - Ja, det är tyvärr bara att gilla läget, det gäller alla mobil-browsers. Eller går det att "koda" förresten, hm, vore ju intressant att testa...

  • _koko_

    start - Skönt med en BM som du har förtroende för!!

    AM - Frustrerande med förvirrad advokat, men jag gillar också att yasuragi såg missnöjd ut efteråt. KLART du ska ta en drink! Hade jag varit hemma hade jag också tagit en. Eller ett glas vin iaf.

    Till alla som skriver från mobil/ipad kan jag meddela att < br > ihopskrivet blir radbryt. Enkel html-kodning mao.

  • _koko_

    Snaily mfl - Det blir ju lätt svartvitt när man inte känner till omständigheterna. Jag tycker du förklarade bra och jag tror att ni har en bra uppdelning utifrån de förutsättningar ni har. Kram till både snigeln och snigelmannen!

    Mitt ena ben har domnat i huden från knät till fotleden, känns väldigt konstigt!

    Tinga - Glömde:

    Vad var det mer...? Godnatt kanske?

  • _koko_

    Åh, vackra radbryt...

    hattis - Åh, vad du måste ha fel. Du bara måste!! 1000 kramar!!!!

    muggles - heja Ada och beda!!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!