• _koko_

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    snartis - Vi köpte thujor på k-rauta för två år sedan. Precis när de fått in dem på våren (köper man dem senare har de med all sannolikhet börjat torka eftersom de kommer med rätt liten jordklump runt roten och jag tror ju inte de tar hand om sina plantor något särskilt), 11m har jag för mig att vi planterat, tror det blev 1000kr totalt inkl några säckar jord. 50kr styck kostade iaf plantorna (ganska små, men vi vill inte ha någon hög häck), att jämföra med 250kr styck på våra lokala "fina" handelsträdgård. Jag var tveksam först men fick vika mig - många plantor kan dö innan vi förlorat på affären. Än så länge har ingen planta dött och de har redan vuxit ihop och bildat en häck som man inte tar sig igenom så lätt.
    Inga blommor på dem, och kanske inte så spännande, men de är praktiska och vintergröna.

    nenne - Vilken sås, lät jättegott!!

    muggles - Jag trilskas just nu med olika teckenuppsättningar, kanske kan jag bidra med en plugin (översätta kvinnospråk till mansspråk och vice versa) sen?

    För övrigt vill jag ha bubbel! Kan man köra vitt vin i soda streamern?

  • _koko_

    Härlig peppning, tackar! 


    snartis - Vi köpte på morgonen och sambon hade planterat hela häcken samma eftermiddag, så fort och enkelt gick det iaf! Men visst, jag håller med om att det kan bli för mycket barr.

    Nu är det sista rycket med jobbet och sen kommer vilddjuren hem. Alla tre. Till middag blir det pasta med tomatsås och mozzarella. Mums!

  • _koko_

    Good mourrning! Kollar på tv med conny och passar på att läsa ikapp.

    AM - Om du absolut vill finns det nog massor med instruktionsfilmer för håruppsättningar på youtube, men annars är det väl som med mina bröllopsinbjudningar.

    Piggis - Åh, ser mycket fram emot bilder och berättelsen, tänk att det snart är dags!!

    Oupsie - Kram! Hoppas du slipper ha kvar foglossningen lika länge som vänner, låter jättejobbigt!!!

    Sweet - Skönt att ha green card-bollen i rullning, men läskigt också förstås. Och trist med minus.

    Får avsluta lite snabbt med kramar till alla, för nu vaknar även lillebror!

  • _koko_

    snartis - Läskigt! Hoppas allt är som det ska. Kram!

    Ang bas till babyskydd: Jag tror det är som backsensor (och vad det nu var mer som avhandlades ) att det är något man inte vet att man saknat förrän man har det. Vårt babyskydd är galet dyrt med bas (maxicosi, 3000:- totalt tror jag), vi köpte dock vårt från tyskland och kapade en tusing. Fast jag förstår att kostnaden tar emot muggles, speciellt om ni tyckte ni klarade er bra utan det till moa, och måste köpa TVÅ. Kommentaren från ntf-snubben förstår jag dock inte, vad ska en taxichaffis med bas till?? Det är ju inte så att en annan resenär kan sitta på basen när stolen inte används...

    Välkommen hem, lappis! Avundsjuk!!

    piggis - För mig är stugan min farmors sommarstuga i jämtland, och sommarstället gården min mamma växte upp på (också i norrland men ett annat landskap, med utedass och utan rinnande vatten inomhus så ni inte tror det är något fancy  Utsikten är dock hänförande). Fast vi kallar det alltid vid byns namn "internt".

    telis - Mysigt!!

    snaily - Kram! Trist med bakslag, men två steg framåt och ett bakåt och sen ett par till framåt hoppas vi på. Jag sov ju sittandes med lillebror i två månader, sen gick det visst bra att ligga brevid, plötsligt händer det!

  • _koko_

    lappis - Vågen för adoptionskön!!!

    nenne - Hua, vidrigt!!!

    Jag hittade en vårkappa igår (att komplettera min skinnjacka och dunväst som jag köpte i NY i höstas med ), så jag vill också att det ska bli varmare!!!!! Tyckte det var dags, den senaste köpte jag för uppåt 10 år sedan, fodret är fullständigt utslitet.

  • _koko_

    nenne - Nu har jag inte bara förfasats utan även mailat.

    BS - Håller tummarna för att ni klarar er!

    Ikväll ska jag på bjudmiddag, trevligt! Och obeskrivligt skönt med lite egentid, kraschade lite igår morse. Sambon har haft rätt mycket på sistone och verkar helt blind inför allt jobb jag gjort hemma under tiden så jag har känt mig både utnyttjad och ouppskattad. Nu tänker jag inte göra någonting alls ett tag (vilket jag har gjort väldigt klart) så får vi se vad han tycker om det. Men herregud vad svårt det är när man är så van vid att ha koll på allting...

  • _koko_

    lappis - Tack, det kan behövas. Uppskattade maken dina små meddelanden? Klart han gjorde. 9e mars tror jag är spikat, men jag har inte bokat bord ännu, ser om det kommer några eftersläntrare. Hohoooo?!

    mopedvin - Usch, inte kul att vänta på sånt, hoppas det går tillbaka i stället!

  • _koko_

    AM - Det där var ju en riktigt kunglig frisyr, go for it!

    Ang sambon är han generellt duktig på att sköta "sin halva" nuförtiden, så det var rätt längesen jag hade ett sånt bryt.

    AM - Ang bilden, vilken läskig docka!!!

    nenne - MUNKAR?!! Recept tack!!!!!!!!!!!!!!! Det är nog det jag saknar allra mest faktiskt med att inte äta vetemjöl...

  • _koko_

    AM - En tanke slog mig, nånstans är det kanske iaf positivt att HON förstörde klänningen i kemtvätten och inte du, du hade ju också behövt tvätta den nån gång och då hade det säkert varit svårare att få tillbaka några pengar för den. Nu vet du ju om problemet med stenarna och kan förvarna kemtvätten om det. Sy på en ny färdig kjol låter inte jättekomplext heller. Fast jag förstår verkligen att du helst vill be henne fara och flyga, en olycka kan hända, men man väntar inte på att kunden ska ringa innan man berättar det!!

    snorkis - Som oupsie sa har jag ju också fött både vaginalt och med snitt, men du kanske känner att du har tillräckligt med input nu? Jag är väl undantaget också eftersom jag mycket hellre hade fött vaginalt även andra gången om jag hade kunnat. Fast samtidigt vet jag att jag låg där och tänkte "snitta mig!!!" när de stod och funderade hur de skulle göra...

    Även jag har telefonskräck, för mig handlar det om att jag är rädd att störa den jag ringer...

    oms - Trist med datorn, tyvärr låter det som att det kan vara nästan vad som helst... Gammal hårdvara? Många program som körs i bakgrunden? Virus? Dåligt minne? Full hårddisk?

    porchez - Stor kram!!! Fan, vad jobbigt det är med strulputtar...

    BS - Min naprapat kör med laser, har du provat det? Och sen har jag fått övningar för att stärka bålen som jag gör på en pilatesboll varje dag.
    Till övriga engagerade : Tyvärr är det så med diskbråck att man inte kan göra så mycket utan mest vänta till det går över av sig själv, alternativt försöka operera i svåra fall (det är dock inte riskfritt och inte heller säkert att det blir bra, och därför gör man det helst inte). Det är därför det är så jäkla viktigt att man har sin "korsett", lyfter rätt, använder benen osv så man slipper drabbas av detta över huvud taget!!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!