• _koko_

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    OJ, stor kram till snartis!!

    Och jag är fortfarande ledsen över att vi inte fick träffa nenne mer än en kort stund den där första gången...

  • _koko_

    Hej piggis och GRATTIS!!!

    Har ni sett reklamen här till höger där de "förbättrat" en bild till "drömbilden" för bara 150kr?? Jag tycker varken att den är förbättrad eller någon drömbild utan mest en bild som garanterat INTE skulle få mig att anlita dem...?!

  • _koko_

    tinga - Och jag kan inte hjälpa till heller eftersom jag vågar vägra iphone. Fast jag har ju en ipad så jag har ju straffat ut mig ändå. Det bästa med smarta telefoner upptäckte jag igår när jag premiäranvände min shb-app för att föra över pengar mellan konton så jag kunde betala frisören.

  • _koko_

    tinga - Jag med när jag fick min ipad, och blev duktigt arg på köpet, VARFÖR ska jag tvingas installera ett jäkla program på min dator för att kunna aktivera min ipad?? Jag har inte ens startat itunes sedan dess... Och jaja, man ska ta backuper och jaddajadda, men det orkar liksom inte jag... Så viktigt är det inte att ha kvar angry birds och doodle buddy...

  • _koko_

    lappis - Tog ett tag innan jag fattade vad du menade med "kattcentret". Ja, jag går dit "gratis" genom jobbet.

    Vad enkelt, det här kan ju till och med jag komma ihåg, alla som svarat hittills vill ha samma som jag.

  • _koko_

    Herregud, jag har varit här sen före 8 och inte fått ett skit gjort hittills... Känns mig sååå omotiverad idag, undrar varför? Kanske för att gårdagen var så trevlig, vill ha flera såna.

  • _koko_

    Åh, piggis, vilken fantastisk dag!! Och bebis som skriker under dop borde väl vara vardagsmat för prästen?!

  • _koko_

    EA - De är jätteenkla, situps och rygglyft på pilatesboll plus vanliga benböj med bollen mellan min rygg och väggen, gärna med en mindre boll mellan knäna också. Övning 6 och 21 på den här sidan, hittade ingen bild på benböjen: http://www.sydsvenskan.se/sverige/article1359134/Bantning-kan-skada-foster.html 
    Rygglyften ska göras med konstant spänd rumpa. Max 20 upprepningar per övning i början, när man hållit på ett tag kan man göra fler om det känns bra, men med paus emellan.

    muggles - Min pappa brukar säga "lungen dig beda" när han tycker någon är för ivrig (uttrycket är längre och har med dans att göra tror jag, men jag minns inte exakt hur hela går just nu), känns som att det passar ganska bra just nu.

    Vårt suveräna soffbord har två "osynliga" lådor som vi lägger fjärrkontrollerna i, så de försvinner sällan faktiskt. Och barnen är inte jätteintresserade av lådorna som tur är, de vet att de finns där och kan rota i dem om de vill sätta på tvn eller byta program.
    Däremot förlägger jag min mobil KONSTANT.

    Kramar till alla som inte fick nån kommentar den här gången, det betyder inte att jag inte läser eller engagerar mig i er.

    Nu är det FREDAG!!! Och jag har redan druckit lite vin. På kontoret. Var ju tvungen att smaka de öppnade boxarna så de inte blivit dåliga.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!