Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Inget spännande alls på g hos mig idag om man inte räknar VAB och snö!  VUL på onsdag däremot och det känns väl som 50/50 att det finns något fint där.  

    Jag tackar min lyckliga stjärna att maken nu sitter påå planet som gick i tid och det är inget förseningsmeddelande. Han har en bil inomhus på Arlanda så bara han kör försiktigt sen så har jga goda chanser att få hem honom vilket idag känns som en vinstlott. Jag måste nämligen jobba ikapp min VAB ikväll eller imorgon och hade han inte kommit hade det blivit elände.

    All denna snö (20 cm sedan 16 igår) vill jag inte skotta för att få ut bilen, vi är så mesiga med den här graviditeten så det inte är klokt och det känns knepigt att vara inskottad. Vi har stor uppfart som skottas för att få ut bilen och dessutom gör plogbilen vallar som fryser. De plogade 22.17 samt 04.15. Hur lätt är det att ta den med en gång?
    Närmaste grannen stod med spett imorse för att få bort den hos sig.
     
    Om nån kan handla blir det ryggbiff  (frusen, alltså kan den vara blodig mohaha) med chilibea och ugnrostade grönsaker ikväll tror jag. Är vi lata och jag är jobbstressad blir det pizza till dotterns glädje.  

  • start september

    Men AM, vad trist! Men vad skönt ändå att du inte fastnar därborta. Är det något engelsmän inte kan så är det att röja snö, tänker på hur det var före jul.

  • start september
    fru AM skrev 2011-02-11 13:37:29 följande:
    Det måste vara en kunskap de delat med sig till sina kollegor på Arlanda av då ... Tydligen var bara ett startfält skottat så det fick alla avgångar dela på ...
    Skillnaden är att med samma snömängd håller Arlanda ett öppet och engelska flygplatser allt stängt.  Men visst, idag räckte inte det för dig det förstår jag.

    Jag tror som du på ödet. Hoppas att det händer något fantastiskt hemma i helgen!.
  • start september

    Snön i Sthlm är som ett dåligt skämt. i princip alla lokalbussar inställda hela FM och full storm. Men nu skiner solen :-O

  • start september

    Här var det chokladmuffins med dottern. VAB har sin kladdiga men mysiga stunder, hon är för att vara sjuk pigg, knappt 38 feber men snorig och tröttare än av en förskoledag medger.

    Och snart kommer maken efter en hal färd genom Sthlm, tydligen många som kör fast i backar. Dottern vaknade kl 6 imorse och grät efter honom när hon hostade så hon kommer bli så glad. Längtar!

    Ta det lugnt i trafiken och trevlig kväll!

  • start september

    Snigelmannen - grattis till jobb!

    Men oj vad snabba vändningar! Håller såklart ögonen öppna, men har dåligt med connections norr om stan. Funkar det annonsera på någon av andrahandssajterna?

  • start september

    Det låter ju spännande med hund PB! Visst har du haft hund tidigare? Det låter så. Sonen börjar väl bli i bra hundansvarsålder också. Alltså inte eget ansvar men att kunna göra vissa saker på egen hand.

  • start september

    Mason Pearson var nytt för mig, har aldrig tänkt att det kan finnas bra hårborstar. Hade du någon bra länk till weshopping AM tror jag att jag är intresserad. Funkar den på lång, tjockt och trassligt hår tro?

  • start september

    Ore, var det relaterat till att det var mycket nu det blev så här eller är det något annat mer än det du skrivit tidigare? Det lät alls inte bra. Kram!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!