Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Oj, äntligen ikapp. Skriver mer ikväll men bara snabbt nu

    Tjoho för Snorkis RUL! Oj vad jag tänkt på dig.

    Koko - åh vad bra att du kollade upp det. Livet är för kort för att chansa.

    Hattis - jag känner igen det du skriver. Jag var hooked på McD (tre gånger i veckan under ett par veckor), friterade räkor och allt vad det var. Det var typ v 6-9. Helt plötsligt lättade illamåendet och nu är det sura äpplen och juice igen. Kladdig kakkor på jobbet känns helt plötsligt äckligt igen.  Jag känner ett svagt illamående men helt hanterligt så jag har fortfarande hopp om att det lever därinne. Det kan ändras med andra ord!

     Kram till alla som behöver! 

  • start september

    Vet inte var jag läste det men någon kändis hade låtit sin ettåring gå in med sin gåvagn före brudparet nedför altargången. En rejäl chansning, men det hade funkat.

    Oklart om barnet sen togs omhand av någon vilket jag rekommenderar när det är såpass små. Vi hade nog kunnat låta någon vår tjej känner väl går ut med henne en liten stund men man vet ju inte ens om det funkar i situationen med alla nerver. De känner ju av sånt. 

  • start september

    Jag har ett Bellaband, funkar ganska bra. Kanske ska hitta en kil också. Idag är jag superstor, v 10+0 imorgon. Hoppas jag bara är svullen för min dölja tom v 18 plan på jobbet går åt skogen annars.

  • start september

    Vad tråkigt Oupsie att du inte ser någon förbättring i foglossningen ännu. Jag har förstått att det är väldigt olika, men Vänner är väl den som haft det värst här. Minns inte riktigt hur lång tid det tog för henne innan det blivit bättre?

    Smint - amning ska vara på dina  och lillkillens villkor och inte på andras. Tack för svaret om njur-UL - vad bra att det blir noga kollat! Jag ser fram emot en förlossningsberättelse även av dig.

    FruE - läskig storm. Jag har hört av familj nedåt att den inte var att leka med alls. Något nytt om din cykel förresten?
     
    Allt väl med PB idag? Gick stormen söder om dig?

    Vickan - tror stenhårt på vitpeppar. Och alla blir inte sjuka. Men vet hur det känns.

    Tinga - åh vilka bra nyheter med 2,5 års-kollen. Ha en fantastiskt skön resa!

    Snartis, läskigt med myomet men bra att KUB gick bra. Det är väl tryggt och bra att få extra koller.

    Hattis  vilken burk sprang du till

    För egen del fick jag såväl KUB- och RUL-tider idag. Kändes så definitivt, minns hur det känns att boka av dem sen när man fått MF. Positiva tankar var det nu istället!

  • start september

    Muggles, har du testat kiwi? Det funkar faktiskt hyfsat på mig (förutom loppfrön 2 ggr per dag). En kiwi ger dessutom C-vitamin.

    Aprikoser som snacks hjälper väl också om man vill ha variation.

  • start september

    Jag är här Hattis, men körigt på jobb, bortrest make och nu sjuk dottter. Och snö.
    Loppfrön=psylliumfrön, säljs av märket Risenta på ty Ica. Mycket bättre än linfrön tycker jag.

  • start september

    Det här började jag skriva igår - kanske lite överspelat nu:


    Svår att säga om bröllop med en enmånaders. Jag hade inte satt mig med så liten på vigseln tror jag, en så liten är svår att förutsäga. Möjligen om man håller sig nära dörren? Vet vänner som haft med sig sina föräldrar som tagit en promenad med barnet under vigseln, det funkar ju. Är det middag och fest går det ju men det är lätt lite hattigt. Ammar man är det svårt att dela så himla mycket med maken också.

    Resa är så personligt. Vi åkte till ett annat medelhavsland med liten tjej när hon var tre månader, det gick strålande. Jag visste att sjukvården där är hyfsad om det hände något. och vi bokade ganska nära innan så jag  visste att jag var ok och att hon var ganska stabil. Vi hade två år innan varit på samma resmål (liten fiskeby) så vi visste hur det funkade.  Ammar man har de visst grundskydd, vaccinationskyddet träder inte in förrän efter sex månader. Värme på sommaren är ju en utmaning. För tidigt födda tror jag inte man ska flyga med i början helst alls tror jag? Vi flög 3 h reguljärt och det gick bra och kändes mindre bakterietyngt än charter. det här var i september när det var svalare vid medelhavet, inte mycket infektioner och inte RS-år heller. Jag hade inte badat på hela sommaren och låg inte i alls länge ens därnere av mjölkstockningsrädsla, men det gick bra.  Jag ammade henne till sömns till fördrinken på restauranger ( ganska avslappnande sådana) och och hon sov oftast hela varmrätten i alla fall. Det var mycket packning och mycket jobb runt men det blev en bra resa.  


    Sammanfattningsvis Snorkis - det måste vara upp till er att bestämma.

  • start september

    Hattis, jag har nog 2-3 matskedar och ofta två ggr per dag. Funkar än så länge.

    Jag försöker att inte noja och vara glad åt mindre illamående, VUL på onsdag så inte mycket att göra fram till dess. Är i v11 nu och det kan ju vara lite spökveckor när symptom försvinner utan att det är fel.

  • start september

    BS,

    även jag lyckades med att dottern ramlade från högt skötbord i klinkergolv. Det gick bra, hon landade på sidan, men fy vad jag mådde dåligt. Hon var kanske 9 månader då. Det änns fördjävligt men ingen är ofelbar och det gick ju bra!

  • start september

    PB, tack för dina livtstecken. Bakslag är ett elände men ett måste på vägen. Jättebra att det kollas med sköldkörteln! Hoppas att det tar tid gör att det blir ordentligt, jag har fått svar över dagen på sådant prov men undrat om det är en snabbvariant.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!