• _koko_

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    oupsie - Kram! De sista månaderna av mina graviditeter har jag inte gjort mycket vettigt och ingen har ens lyft på ögonbrynen. Och då har jag haft MYCKET enkla graviditeter! Dvs låt dig själv vara bara gravid nu, skit i kursen och skit i känslan av misslyckande om du kan, för du har ingen anledning att känna dig misslyckad!!
    (Och det verkar redan nu gett resultat med dubbla piller faktiskt, hurra!! Fast kanske är det för tidigt att ropa hej...)

    klockarbol - Underbar dekorbild, klart du ska ha såna!!! Tänkte väldigt mycket pippi långstrump när du nämnde gult och rosa kök, men nu tror jag det blir finfint!

    msw - Håller tummarna för att du får resultatet du hoppas på idag, och att det blir op snart om det är det som krävs. OCH framför allt att den open gör slut på problemet för evigt!

    snorkis - Kan bara instämma med övriga talare, tillåt dig känna alla känslor och känn ingen skuld över det! Men jag skickar också en stor varm kram, för jag fattar att det är jobbigt att känna som du gör!!

    hattis - KRAM till dig också, skit med kroppen som beter sig!!!

    Årsbudget gör vi också, men inte varje år. Fast nu är det hög tid för en ny!! Vi har skandiabanken som gemensam bank, och de har jättebra verktyg att ha som underlag (man kan aktivera "sammanställning" på ett konto, och sen kan man ta ut statistik inom olika kategorier, t ex mat - då räknar den ihop allt man handlat från det kontot på ica, coop, etc automatiskt).

  • _koko_

    parnassia - Härligt att det blev en lyckad kväll, du hade ju helt klart svåra förutsättningar!

    Och just det, tänkte även jag tipsa om just billy med vitrindörrar! Billigt, finns i många färger och sväljer mycket. Om man vill kan man tapetsera insidan ("ryggen") på den också och ha glashyllor, då smälter den ju in på ett helt annat sätt.

  • _koko_

    Åååååhhhhh, mugglan, vad ledsen jag blir för er skull!!! Håller tummarna hårdare än hårdast för att ni får bästa tänkbara besked idag. KRAM! KRAM också till klockarbol, har inget vettigt att skriva men önskar innerligt att du kommer ut i andra änden av tunneln snart och att solen skiner där på dig. Men jag förstår också att sånt tar tid. Mina varmaste kramar även till frullan!! Lycka till liten och telis på respektive jobb idag! Grattis Astrid! Och grattis PB i efterskott, vad glad jag blev av att läsa att du blivit ordentligt firad, det betyder ju jäätemycket! Oupsie (mfl som redan gått igenom det) - det verkar inte alls kul med foglossning under förlossningen, speciellt inte som ni beskriver att kroppen redan är trött när alltihop startar. Kramar till alla er som måste gå igenom det! tinga - ljuvliga beskrivningar av dina fina killar! Snartis - håller tummarna för att det går hela vägen, skitmyom!! Hattis - nu är det bäst att din kropp inte spelar något spratt med dig igen, du hinner ju börja hoppas när det är såhär... Dags för lite rättvisa i tråden!!! Och det gäller muggles också!

  • _koko_

    Och, då är det visst så att även inlägg från iPad tappar radbryt (och där ville iPad skriva raskrig i stället...8-o).

  • _koko_

    Ok, det var visst alldeles för länge sen jag använde de smilisarna...

  • _koko_

    Nu ska jag jobba, och apropå det, klart du ska söka jobbet, hattis!! Tänk om du låter bli att söka det och sen INTE blir gravid...

  • _koko_

    Oj, vad jobbigt, liten!! Har inga goda råd att ge eftersom jag längtat tillbaka till jobbet båda gångerna, men kanske känner du dig otrygg eftersom du aldrig kom in i nya tjänsten innan du gick hem? Eller saknar du att vara hemma? Kram hur som.

  • _koko_

    Jag behöver hjälp!! Vår angelcare blöjhink har gått sönder och jag skulle vilja be någon i tråden som också har en sån att ta ett par bilder på hur själva plastgrejjerna inuti sitter ihop, för jag får inte till det! Fjädern har lossnat och hur jag än försöker blir det inte rätt... Har googlar men hittar bara bilder på utsidan och blöjpåsarna... Stort tack på förhand.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!