• _koko_

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    AM - Men de är ju parfymerade, det är inte hundbajspåsarna

    smint - Hjälp vad vidrigt!!! Jag byter ibland innan den är full om jag tycker att det börjar lukta (kan hända när golvvärmen är på max), det spelar ju ingen roll eftersom "påsarna" egentligen inte är några påsar utan ett långt rör.

  • _koko_

    God morgon i tråden! Tack för ert stöd, har inte varit med om det här förut, tack och lov. // frullan allra finaste frullan, vad skönt att du varit här. Tusen kramar, tror jag sagt det mesta redan. // Herregud vad sorgligt med det andra paret, men jag tänker ändå säga vilken tur att det inte var familjen Muggles! // klockarbol - Vet inte om jag har smakat det där förut, men jag tar gärna en sked. // snorkis - Fattar inte, du ska behandlas med de mjukaste bomullshandskar av sjukvården nu! Hoppas din bm skärper till sig idag om inte din ångest har släppt över natten förstås. Kram!

  • _koko_

    snorkis - Åh, vad skönt med lugnande besked!!! Och det borde vara olagligt att bemöta er på något annat sätt, så det så!

    ore - Kan inte låta bli att tänka att det måste ligga något djupare bakom din irritation...? Vad har du för relation till dina systrar? Känns som att du kan ha berättat om det förut men jag har glömt... Förlåt isf. Jag tror inte man kan bli mer hårdhudad, eller jag tycker inte att det är något att sträva efter iaf. Däremot kan man försöka sätta sig in i den andres situation och acceptera att man är olika. Det är väl inget fel på att ge tofu om man har tanken att vänja barnet vid många olika smaker? Och det är ju inget fel i att ge gröt heller! Eller välling. Eller industriproducerad barnmat, eller hemgjord barnmat (förstod faktiskt inte alls din kommentar om förstagångsmammor, Fossing?). En sak som är säker är iaf att det finns väldigt många fördomar om hur man är som person beroende på hur man "hanterar" sina barn, och det provocerar mig!

    Jag har gett mina barn både hemlagad och köpt barnmat, och INGET av det åt de... De började inte äta förrän de kunde äta själva...
    Och tro mig, jag tror inte att jag är något undantag, nejdå, även jag är full av fördomar, och det kanske är det som provocerar mig allra mest.

    Men, för att gå tillbaka till ore. Frågan är om ni är för lika, och att det är därför ni frontalkrockar, eller om de andra två helt enkelt är energitjuvar? Om de är det är det nog dags för dig att börja säga nej...

    Oj, där gick jag visst igång ordentligt, menar inte att trampa på några tår, så säg till om jag gjorde det så ska jag be om ursäkt.

    Nu ska jag leta efter msws inlägg, måste ha missat det...

  • _koko_

    Hej sweet!!

    Nu hittade jag msws inlägg. Jag har också haft en liten livskris, när jag precis började jobba igen i höstas (man kan väl säga att den var motsatt telis och litens reaktion...). Kloka frullan hjälpte mig ur den genom att säga att det är ok att känna som jag gjorde (fast först trodde hon att jag hade varit otrogen, hahaha!). Och sen gick det över och nu mår jag kalas. Det kan man säkert applicera på dig också, msw, utan att jag vet vad det handlar om.

    hattis - Wiiiiiiiii, nu är det lite för spännande, och [här behövs nenne OCH muggles] om det visar sig att du är SKENgravid...

  • _koko_

    Fossing - Då förstår jag bättre. Det finns helt klart humor kring småbarnsföräldrar (alla sorter)! Och apropå det börjar solsidan på söndag, hurra!!!

    *byter bort svärdet och spiran mot inspelade big bang theory*

    Och blir lite nervös av helikoptern som verkar passera precis över vårt hustak, det finns en baksida med att bo nästgårds med nationella insatsstyrkan...  

  • _koko_

    Aaaaaaaaaaaaaaaaaah hattis!!!!! Äntligen, nu JÄKLAR!!! *tillbaka till morgonbestyren*

  • _koko_

    *Antecknar tips om Zara*

    ore - Oj, vilket soppa! Håller med om att hon borde se till de barn hon har i första hand, men samtidigt är det ju som det är nu, hoppas hon har det bra i sitt nuvarande förhållande iaf.

    Ang att ha tålamod fick min sambo nyligen ett litet utbrott på mig för att han tyckte jag stökade ner så förbenat och aldrig plockar undan efter mig. Då gick det upp ett litet ljus för mig - jag slutade nämligen gå och plocka för ganska längesen för att jag var så less på att jag var den ende som gjorde det. Så längesen att jag glömde bort orsaken och bara flöt med min nya (o)vana.  Snacka om att jag lyckades!!! Nu plockar vi båda två när vi har möjlighet och det är betydligt trevligare hemma.

  • _koko_

    muggles - Även vi har ju lika jobb och det blir heller aldrig någon diskussion om vems som är viktigast. Skönt! Vi tävlar snarare om vem som kan jobba minst.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!