• Telis

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Ore, vilken insats du har gjort för din mamma! Jag hoppas att hon ändå uppskattar det, även om hon verkar vara inne i en riktig ego-period. Jag förstår att det måste vara jättejobbigt när hon ska återuppleva sin ungdom på något sätt och inte kan hjälpa till med lillkillen utan att sucka trots att ni hjälpt henne med så mycket, hoppas att hon snart blir sitt vanliga gamla jag igen!

    Vad det gäller Televinken så gör det ju bara ont just när han bajsar så det känns ju inte akut på det sättet. Vi får se, jag ska ringa till barnläkrmottagningen i mitten av veckan när dom har fått remissen. Kan vi inte få komma dit före jul så kanske vi ändå måste sätta oss på akuten för så här vill inte jag ha det över jul och nyår.

    Jag har förresten inboxat dig på FB om en grej.

  • Telis

    Liten, jag vet inte riktigt vad dom har för läkare där på barnläkarmottagen men det är tydligen dom som gör utredningar av barn som är förstoppade osv så jag hoppas att dom är lite experter på sånt iallafall.

    Vickan, ingen lösning på hårproblemet här utan jag går runt och ser ut som en idiot.

    muggles, angående hårproblemet, hur skulle det kunna lösa sig så fort? Jag tänker mig att det är en massa hår nu som är i samma utväxtfas, dvs typ 3 cm för mig, då borde väl inte håret se klokt ut förrän det håret vuxit ikapp det andra - dvs om ett par år? Fast jag hoppas ju förstås att du har rätt.

    muggles, stackars, stackars Moa!

    Heeeeej snaily!! Klart att hon är världens sötaste! Tjej that is, världens sötaste kille bor ju hemma hos mig. Åh, vilken fin förlossningsberättelse! Grattis igen! Men du, glöm nu för all del inte att det är helt normalt med baby blues på dag 3! Du kanske inte råkar ut för det men om. Jag tyckte faktiskt att det var rätt läskigt när jag fick det, trots att jag visste innan att det kunde hända och var helt normalt.

  • Telis
    muggles skrev 2010-12-13 16:45:36 följande:
    Vi ville sätta dig i samma båt som oss, höhö!
  • Telis

    nenne, riktigt normal blir man nog aldrig mer.

  • Telis

    Japp, mössa får det bli. Och jag som tycker det är så kliigt.

    muggles, det stämmer ju som handen i handsken och är ytterligare ett bevis på att Ada och Beda är tjejer.

  • Telis

    Hej Izzie, vad kul att du hann in nu iallafall! Håller tummar och tår i helgen!

    Ja just det ja, snaily, fint namn ni valt! Rekordsnabb förlossning (nästan), rekordsnabbt namnval och rekordsnabb förlossningsberättelse!

  • Telis
    Parnassia skrev 2010-12-14 10:41:15 följande:
    När vi kom hem med Stora ställde vi henne i bilstolen mitt på golvet i  vardagsrummet och stod sen och tittade på henne och varandra och liksom tänkte/ sa "Jaha, och nu då?"
    EXAKT så var det här också. Det kändes så fel att titta på tv, fylla tvättmaskinen och laga mat och sånt där vanligt när man precis hade varit med om en så revolutionerande grej.
  • Telis

    Stackars Conny! Han har inte ont i dag?

    Krya på dig själv också, koko! Vad sjuka ni har varit i höst!

  • Telis
    Lapinette skrev 2010-12-14 11:24:14 följande:
    EA - attans vilken otur med tapeten. Min make fick hjärnsläpp när vi skulle tapetsera kontoret och räknade fel så tapeten räckte inte men vi hade tur och kunde beställa exakt samma färgbad.

    kokisen - usch, vad ni har varit sjuka nu under hösten .

    Och vad är det som gäller imorgon? När och vart ska jag infinna mig.
    Vi har bestämt GH! Men har vi sagt någon tid? koko pratade om 11.30 och det är ju bra ur få-bord-perspektiv men nennes tåg kommer inte in förrän 11.30 så det tar ju ett tag för henne att ta sig dit. Så hur gör vi?
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!