• Telis

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Ore, jajemensan! Men det var lääääänge sen.

    Vilken tur att man inte behöver preventivmedel, dom där spiralerna verkar ju bara för hemska!

  • Telis

    Hej snaily!

    Nog minns jag alltid hur nojjig man var (är)!

    Jag tror inte att man kan räkna med att det är svårt att bli gravid en andra gång bara för att det var svårt första gången så om man kör utan skydd får man nog vara beredd på att man kan bli gravid. Läs här och fundera på hur det skulle kännas: www.unt.se/blogg/blogg.aspx&bloggentry=1107336

    En sån himla otur med magsjuka just nu! Skönt att det är bättre!

  • Telis

    Stor kram på dig, Izzie! Skit med tantbesök! Hoppas att du får mycket ledigt i jul som kompensation för allt arbete nu!

  • Telis

    PB, den köpta degen är iallafall inte uppäten än - DET hade varit en framgång hemma hos mig.

  • Telis

    smint, vad skönt om anklagelserna inte verkar vara sanna - men stackars människa som råkat ut för det i så fall!

    Våffelfrukost låter ju nästan för bra för att vara sant!

    Ore, vad mysigt att kunna gå ut och hugga sig sin egen gran! Min pappa och jag gjorde det när jag var liten och det är ett av min barndoms starkaste minnen. Jag kände mig så stolt när jag hjälpte honom att bära hem den (jag höll den väl lite i toppen eller nåt).

  • Telis

    Nu blir det storhandling och julklappsshopping! (Kan någon förklara varför vi är så enormt puckade att vi måste göra det en lördag när vi är lediga varje dag?! ) Puss på er så länge!

  • Telis

    God söndag på er!

    Jösses, vad det snöar här! Jag brukar skryta om vår vagn men idag plogar dom inte här så då klarar nog inte ens vår vagn av en promenad. Så det får bli en premiärtur med Televinken i pulkan.

    Lappis, ja nog är det pensionärsvarning på oss alltid. Om bara Televinken tillät det så skulle vi nog ta oss en liten lur efter eftermiddagskaffet om dagarna också.

    PB, håller tummarna för sambons intervju (och att resan hit och hem går bra förstås!)!

    Ore, ha, jag hade ingen tanke på att det skulle vara opraktiskt att hämta hem en gran när det snöat, bara att det skulle vara mysigt.

    smint, vad korkat att lägga in en massa jobb dagarna för jul, men ändå skönt att sambon inte är längre bort. Man vet ju aldrig när förlossningen kan tänkas sätta igång.

    snaily, hur har ni det där uppe i kylan? Grattis till första veckan med Yngla!

  • Telis

    smint, nej det är klart att han/hon ska stanna inne en månad till men OM det skulle hända något så är det ju bra att han inte är så långt bort.

  • Telis

    Åh, på tal om blödighet igen, jag läste i tidningen om Heathrow stängt och att dom samlat ihop alla ensamresande barn i en lounge och att det var en femåring där som var jätteledsen. *baaaah baaaaaah baaaah* Lilla, lilla stackarn! Jag ska aldrig släppa iväg Televinken alldeles ensam när han är så liten.

  • Telis

    Och på tal om London så kommer jag att tänka på Klockarbol (eftersom hennes dotter skulle dit) - hur måååååår du?! Stor kram på dig om du läser!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!