• Telis

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Liten med Mindre skrev 2011-01-24 10:52:59 följande:
    Ang att ingen är varandra lika,  så är det ju det som gör tråden så fantastisk - har finns ju en uppsjö av tips o tricks som har passat olika personer. Försök hitta det i en bok...
    Så sant!

    Hoppas att Lappis eller någon kan hjälpa dig med japanska namn. Jag har fått för mig att det är Japan som vänder så att det är Jun som är efternamnet men jag skulle aldrig våga chansa för det skulle lika gärna kunna vara tvärtom.
  • Telis

    Vi ska göra om i köket och oh my lord vad man måste besluta om saker, trots att det inte ens är stora grejer vi ska göra. Måste det verkligen finnas tjugo olika tillverkare av diskhoar?

  • Telis

    Liten, aha, bra att veta! Vi har ett IKEA-kök nu och eftersom vi inte ska göra helt nytt utan flytta runt mycket så har vi varit där och tittat på lite kopletteringar.

    Vi har en ho nu och vill ha två, jag fattar inte varför dom som gjorde köket bara valde en ho? Men skåpet under är bara 60 brett så antingen får det bli en sån vask med en stor och en liten ho eller också kanske man kan använda lite av skåpet bredvid också, det är 30 brett. Många beslut och mätningar och krux blir det iallafall.

  • Telis
    Fossing77 skrev 2011-01-24 11:08:05 följande:
    Om det är till nån tröst så finns det bara 2 tillverkare av skåpluckor i hela Europa, så de flesta företag säljer samma luckor, under olika namn. ;) Så oavsett om du väljer Kvik, IKEA, HTH eller vad de nu heter så är det oftast exakt samma luckor. Alltid nåt :)
    Nja, det är inte så mycket tröst eftersom vi ska behålla luckorna. Men det var kul att veta.
  • Telis
    Telis skrev 2011-01-24 11:34:23 följande:
    Ett par sidor från slutet finns också ett gulligt inlägg från pappa_2008.
    Sidan 935 för att vara specifik.
  • Telis

    september, om ni har en bra diskbänk hemma så kolla gärna! Det är verkligen ett myller av tillverkare där ute.

  • Telis
    Liten med Mindre skrev 2011-01-24 11:40:32 följande:
    Oj, nu blev jag ju nostalgisk Telis.

    Tänk att pluttan redan är 3 år och  säger "Jag vet mamma, sluta tjata".
    Ja, visst är det häftigt. Och så finns det en liten Lilleman också, det hade ni inte heller en aning om då för snart fyra år sedan.
  • Telis
    fru AM skrev 2011-01-24 11:48:04 följande:
    Telis: vi har ett Hagakök som vi gillar (men köp det för guds skull inte på Bygg-Ole i Nacka. De är fulla). Tänk på att välja STORA diskhoarn(så att en hel ugnsform går ner åtminstone i ena). Det är nog det viktigaste.

    Läser lite i sovaboken då och då men ska nog gå tillbaka och läsa om vissa avsnitt eftersom Hektor ändrat sovbeteende. Säg till när du vill ha den tillbaka! Hoppas Televinkens magmysterium får sin lösning
    AM, skulle så gärna vilja ha två stora hoar men det vette sjutton om det får plats. Måste mäta lite igen!

    Bygg-Ole i Nacka stryks!
  • Telis

    Maken rapporterar via ett kort sms att Televinken klarat undersökningen bra, att det bara är en period man måste ta sig igenom och att vi ska ge mer Laktulos. Det är ju bra och dåligt - det är ju bra om det inte är något fel på honom men det är ju dåligt om man inte kan svinga sitt trollspö och få det onda att gå över på en gång.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!