• Telis

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Oupsie, vad bra att det verkar gynnsamt med en ingångssättning och att kroppen kanske till och med har smygbörjat lite! Tänk, om en vecka kanske ni sitter där i sovrummet och tittar på lilla Daisy som sover i vaggan (jättefin fö!). Hoppas det!

  • Telis

    AM, ja det är Kåvepenin. Ett par dagar - jag döööööör!

    Igår var jag desperat efter att få i mig någon mat men jag har ju så himla svårt att svälja så jag tog en av Televinkens burkar. Med lite extra salt och peppar var den inte så dum. Men det var också allt jag fick i mig på hela dagen, det är kanske världens bantningskur det här om det ska hålla i sig ett par dagar till. 

  • Telis

    smint, ingen riktigt middag på en vecka! Halsfluss är ett j-a sk-t!

    AM, ja jag har funderat på det där med blandare med. Nu för tiden är ju alla blandare så höga - finns det något samband mellan det och att vattnet alltid skvätter så f-rbannat? (Visst får man svära mer när man inte mår bra?!) Jag tycker att jag alltid blir blöt om magen nu för tiden för att vattnet skvätter åt alla håll, jag minns inte att det var så förr? Men det kan ju bero på att min mamma alltid har älskat att diska (!) så att jag aldrig behövde göra det hemma.

  • Telis

    *mumlar imorgon, imorgon, imorgon tyst för mig själv*

    Oupsie, ja, det är svårt att föreställa sig innan. Det är till och med svårt att föreställa sig att han har kommit för att stanna när man får hem honom.

  • Telis

    AM, det verkar smart med en sån där grej som man drar ut! Om den inte går sönder eller att det fastnar en massa smuts i skarven?

    Vi har sett en blandare som vi gillade i borstat stål men den var dubbelt så dyr som alla andra så det känns lite onödigt. Undrar också hur det ser ut med en i borstat stål om vasken är en vanlig oborstad?

  • Telis

    AM, aha så din kran är i matt stål också. Vad bra att det funkar med en blank vask, då ska vi inte sålla bort såna kranar.

    BS, just nu känns det som om det aldrig kommer att vända men rent logiskt borde det ju göra det om inte alltför länge.

  • Telis

    AM, ja gärna om du har tid och lust sen.

    Stackars Hektor! Har han förkylning och feber?

  • Telis

    Det känns som om folk är ovanligt sjuk just nu, men det kanske bara beror på att jag själv är det? På mitt jobb är nästan halva arbetsstyrkan hemma, det är ju inte så där jättebra.

  • Telis

    sweet, hur vet man att det går från halsfluss till halsböld då? Här är ingen förbättring i sikte, har fortfarande så sjukt ont i halsen och öronen.

    Lycka till nu, Oupsie och smint!! Nu verkar det vara rätt nära för er bägge. Får se om ni kan slå rekordet - hur många timmar är det mellan Malte och Mindre nu igen?

  • Telis

    Liten, jag gjorde det förut och dom sa att jag skulle avvakta under dagen idag och sen ringa vårdcentralen igen imorgon.

    Jag tänkte faktiskt skriva "minuter" först men så tänkte jag att "nää, men inte kan det ha handlat om minuter bara, det måste ju ha varit ett par timmar".

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!