• Tinga

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Fossing - hur gick det i fredags; kom du ut på någon löprunda? Själv kände jag mig jättepeppad igår, som först gick skogspromenad på 8 km och sen sprang 7 km på kvällen. Nu när det är ljust länge är det lätt att motivera sig till att ge sig ut, tycker jag.

  • Tinga
    Lapinette skrev 2011-04-04 13:48:09 följande:
    Tinga - men du är ju galen . Det vet vi ju sedan tidigare.
  • Tinga

    Lappis - visst är det blä att känna sig sådär mittemellan, så man inte vet om kroppen pallar träning eller ej. Jag hoppas att jag får hålla mig frisk nu, för jag skulle behöva komma igång med lite långpass inför halvmaran i Göteborg. Siktar på 15 km imorgon kväll.

  • Tinga
    Fossing77 skrev 2011-04-04 14:19:25 följande:
    Eeehhh.... Nej? Tungan ute

    Jag skyller på sambon som sagt fel ankomsttid för planet från Tjeckien. Jag fick besked om 14.20, vilket skulle ge mig tid att hinna med tjejerna ut, men så landade han inte förrän 16.20 och hela planeringen gick i stöpet. I helgen har jag gått med feber, så det kanske var lika bra så här i efterhand. Flört Är fortfarande lite halvseg idag så jag ger det ett par dagar att försvinna, sedan SKA jag ut! Glad
    Gissa vem som kommer att följa upp!
  • Tinga

    Lappis - den 21 maj är det dags, så det är hög tid att springa några långpass, om de ska hinna ge effekt. Kul att din man är så på hugget med träning nu.

  • Tinga

    FruE - tänk att det aldrig går att få några klara besked! Men säger de att ni ligger inom normalspannet så gör ni ju det, och jag hoppas av hela mitt hjärta att det förblir så. Förstår också att det är omöjligt att inte sönderanalysera alltihop; när man inte får klara besked blir det ju lätt så man gör. Många kramar och hållna tummar!

  • Tinga

    Cicci - fy fagerlund vilken tågresa! Det är en så'n upplevelse man inte ens önskar sin värsta fiende.

  • Tinga

    Hurra, September! Hoppas nu verkligen att du kan få njuta av resten av graviditeten. Kram!

  • Tinga

    Snorkis - åh, vilken dag! Vilken tur att det var bra personal du fick träffa, som kunde förklara och (i den mån det går) förstå det ni varit med om och vad det innebar för dina upplevelser idag. Hoppas att sammandragningarna ger med sig igen. Vilken vecka är du i nu? Många kramar!

  • Tinga
    Snorkfröken77 skrev 2011-04-04 21:26:43 följande:
    Tack för kramar, de behövs i kväll, jag är så ända in i själen trött...

    Tinga - 27 fulla veckor, så in i v 28 idag. 10 veckor kvar hoppas jag...
    På Piff & Puffs "födelsedag" med andra ord. Tur att Leffelina inte kom idag! Jag hoppas också att hon stannar i 10 veckor till.
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!