• Tinga

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Oupsie - det blev bara lite smågrejer hos Svenssons den här gången. Vi var inom hos Norrgavel också och de har ett alldeles fantastiskt sidebord som jag verkligen skulle vilja ha, men tyvärr är det 10 cm för brett för att passa på den vägg där vi vill ha det. Annars hade vi köpt ett sådant på studs, för jag har aldrig sett något som är ens i närheten vad gäller form och ytfinish.

    Kosta var lite sämre den här gången än tidigare, tycker jag, men det beror kanske på att jag har en betydligt mer välfylld garderob nu, jämfört med när vi var där första gången, så därför går vissa saker bort, som jag redan har liknande av. Jeans finns där massor, och maken brukar alltid handla något/några par för att fylla på förrådet.

    Jag har inte uppfattat det som att du mår så dåligt så att du behöver äta medicin, så jag är lite förvånad över det förslaget, åtminstone utifrån vad jag vet om dig härifrån tråden. Det är ju svårt att råda, men man vill ju inte äta medicin om man inte "måste". Tycker du själv att du mår "tillräckligt" bra? Jag antar det, med tanke på vad du skrev om förvirringen angående förslaget. Isåfall tycker jag att det verkar som att du kan vänta ett tag till. Förstår att det är många tankar som far runt i huvudet. Kramar!

  • Tinga

    Vänner - vi har sådana här i våra barns rum, en grön och en turkos: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/00156968


    Förstår att du inte vill köpa en så pass dyr jacka utan att ha sett den först. Surt, när man har spanat in något man verkligen vill ha. Du kan inte kolla direkt med Bergans vilka återförsäljare de har och om det finns någon i dina krokar (eller någonstans där du passerar) som har den aktuella jackan i brunt? De borde ju kunna kolla vilken butik som tagit hem vad.

  • Tinga
    muggles skrev 2011-04-12 14:44:27 följande:
    Men samtidigt så är det ju värt det; så jag kämpar på!
    Heja på Muggles säger jag, som vet vad det innebär när de små kommer alltför tidigt... Jag vet att du vet, men jag säger det ändå; ingenting kan vara värre än att vara på neo med sina barn (ok, jag ändrar mig; det Snorkis råkade ut för är värre), men i princip alltså. Varje dag är värdefull fram till 34 fullgångna veckor, när allting är helt färdigt. Sen är det "bara" tillväxt på programmet. Kram!
  • Tinga
    muggles skrev 2011-04-12 14:46:49 följande:
    lock för vänster öra skulle det stå... Eftersom det är på samma sida som där jag var täppt funderar jag på om det har samband...
    Det hjälper inte med nässpray? Renässans kan man ju använda "hur mycket som helst", om jag fattat det hela rätt?
  • Tinga

    Oupsie - ett sådant här skåp http://www.norrgavel.se/Product.aspx?ProductID=275&ArticleID=1039 , fast lite högre och bara två sektioner brett. Det är så fantastiskt lent att ta på och ser så himla vackert ut, tycker jag.

    Vad bra att du fick lite klarhet i dina tankar, bara genom att skriva här. Ibland blir det lättare att uttrycka, även för sig själv, om man skriver. Hoppas att du kommer fram till ett beslut om hur du ska göra med medicin snart, så att du slipper gå och fundera på det. Kram!

  • Tinga
    Lapinette skrev 2011-04-13 09:21:34 följande:

    Och inte ett enda steg upp i adoptionskön . Nu har det säkert gått 1,5 månad utan ett enda litet hopp upp.
    J-kla kö till att vara seg. Vilken plats ligger ni nu på? Runt 40?
  • Tinga
    Lapinette skrev 2011-04-13 09:25:45 följande:
    Och just ja, vi åker till Gotland och firar 5-årig bröllopsdag . Bokat och bestämt igår. Men först ska vi till Toscana och Rom om en dryg vecka.
    Ni har ju iallafall sett till att ha en massa roligt att se fram emot. Vad ska ni hitta på på Gotland? Blev det Smakrike?
  • Tinga
    muggles skrev 2011-04-13 09:48:46 följande:
    Jag vet, jag tänker det varje dag. Samtidigt med tanke på hur de som går över tiden klagar, så kan ni kanske förstå att det inte är helt lätt. Det känns som att vara i v 40/41 el ngt och så kommer det att kännas läääänge än. Men de har det bäst där de har det, och det handlar ju om några få veckor i mitt liv, så...
    Man får ju lov att klaga även om man är "glad" för att det är som det är.
  • Tinga

    Porchez - grattis till jobbet! Hoppas verkligen att allt blir så bra som det är tänkt nu, för det är du värd.

    Vickan - kanske biljetter till något kulturevenemang, dit du också följer med? Mina föräldrar uppskattar fortfarande att göra saker på tu man hand med oss barn, även om vi är vuxna nu. Eller kanske afternoon tea på något trevligt ställe?

    Lappis - skönt med ytterligare ett steg i rätt riktning i kön; hoppas att detta var det första steget i ytterligare en "rasomgång". Tänk vad pirrigt det kommer att kännas när ni är nummer 1 på listan!

    Igår fick jag ett riktigt duktighetsryck, så först fick Piff & Puff följa med och handla, och sen när de lagt sig frostade jag av frysen, röjde upp bland alla grejer vi köpte i helgen och satte en deg och gjorde sen bröd som fick kalljäsa under natten, så att jag kunde baka dem imorse. Snart väntar förmiddagsfika med nybakat bröd. En trevlig lyx så här en alldeles vanlig torsdag. I eftermiddag hämtar mina föräldrar Piff & Puff på dagis, och sen blir det gemensam middag ikväll.

  • Tinga

    Fru E - du har minst lika mycket berättigande att hänga i tråden när du är nere som när du är glad! Det här är ju på inga sätt en "lycklig-tråd", där man bara får göra inlägg när man är topp, utan är det någon gång man behöver stöd och tröst är det ju när man är ledsen. Bara skriv av dig om allt du känner för! Många kramar!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!