• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    1up skrev 2010-12-06 14:17:55 följande:
     AM; Salen? Är den så beskaffad att när du ilsksamt stampar efter din vettskrämda man igenom den skriker han "Troooooll in the dungeon!"..?
    O ja visst! Med väggpaneler! Och stuckatur.

  • fru AM

    Ingen här som är lika lättroad som jag idag! Ajöss!'

  • fru AM
    Ore skrev 2010-12-06 15:10:27 följande:
    Jag behöver en ny väska! Den ska kunna hänga över axeln, och vara lagom stor för att få plats med allt det där man brukar ha med sig (nycklar, plånbok, mobil, läppglans osv...) plus en matlåda vid behov. Och kanske något paraply. Men ändå inte vara för stor för att kunna fungera som en ganska smidig handväska. Och eftersom jag alltid gräver efter en ringande mobil längst ner i väskan, och alltid får upp fel mobil några gånger, så behöver den ha praktiska småfack. Utöver detta behöver den vara hyfsat praktisk i material/färg, man vet aldrig vad jag hittar på på jobbet (som kan smutsa ner väskan rejält) innan jag kan låsa in väskan på kontoret Någon som har tips?
    https://www.formodesign.com/Default_fs1.asp

    Klicka på "väskor & sånt" och bara välj ...

  • fru AM

    Nenne: man åker gratis SL-buss med barnvagn (av praktiska ej humanitära, skäl. Det är svårt att betala då man kliver på i mitten av bussen). På T-banan får man betala.

  • fru AM

    Parnassia: låter som den behöver lite service - diskmaskinen alltså. Har precis skrivit om en alldeles underbar diskmaskin - SIEMENS SN46T551SK. Den VERKAR underbar allså, har inte provat den. (För det priset MÅSTE den vara underbar)

  • fru AM

    God morgon i tråden!


    Har tyvärr inga hård-i-magen-knep att bjussa på. Vi har ännu inte haft de problemen.


     


    Tänkte att vi skulle prata om något smaskigare än så: Julefterrätter!? Vi har ju julaftor hemma hos oss och det vore kul att kunna bjuda på någon god efterrätt efter maten - som INTE är mandelmusslor ... Funderar på småglas med lingonpannacotta (med pepparkakssmul i botten, eller lingoncheesecake, kanske små glas med apelsinris (min favorit). Någon som har fler idéer?

  • fru AM

    MSW: javisst ja - vi har ju samma bröllopsdag! Oj vad ung du är! Eller är det jag som är gammal (knarrade fru Skräcködla)?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!