• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    FruCicci skrev 2010-12-02 14:02:04 följande:
    AM, det är ju kanon, då ska jag gå in där Då blir det en sådan då! Vi fick kalender på planet när jag flög med barnen förra veckan, men då roade vi oss med att öppna alla luckorna på en gång
    Du är ju värre än Livia! Jag håller fram kalendern en sekund så hon kan öppna EN lucka ...
  • fru AM
    FruCicci skrev 2010-12-02 14:02:43 följande:
    Men vad kul, vilken tid? Jag kanske kan vara med på ett hörn så man får se den fantastiska lille mannen
    JAg tror det var på eftermiddagen? En sen lunch/tidig fika? Nenne - påminn!
  • fru AM

    Snaily: där är du ju! Ska jag ta mig i kragen och släpa mig själv till posten med mobilen och det andra eller har du gett upp och köpt en?

  • fru AM

    Snaily: jag skickar - stackars Ynglet kommer bli vindögd av alla mobiler son snurrar åt olika håll ... Ni kan ju byta då och då ...

  • fru AM

    Jag tippar att Ynglet kommer 10 december - 16.41!


    (tro vad ni vill)

  • fru AM
    snaily skrev 2010-12-02 14:16:29 följande:
    AMDu får gärna slänga med den där lilla kudden och det du skrev om förut, om du har det kvar.
    Javisst! Jag har paketet packat det är bara så långt till posten ...
  • fru AM

    Kängu: det 18-månaders "ska" klara när det gäller den konstärliga nivån är att kluddrita fram och tillbaka med en krita. Gärna med båda händerna. Så det är lugnt!

  • fru AM

    Det var himla kul när BVC plockade fram den sparade teckningen från 18-månaderskontrollen och visade Livia i tisdags på 4-årskontrollen och pekade på utvecklinge. Kludderudd och ett kryss mot en signerad prinsessa med ögonfransar, tänder, krona ...

  • fru AM
    muggles skrev 2010-12-02 15:36:30 följande:
    Det är ngn jävla Goran som har kontaktat mig på FB. Först skickade han en vän request som jag ignorerade (declinade). Nu har han skickat ett meddelande till mig att jag ser trevlig ut bla bla. Jäkla obehagligt.
    Det är ju bara att fortsätta igga honom. Som jag gör med Tone från "Östermalmsladies" Fast jag föstår att det känns lite obehagligt med en okänd man ... Om det är en tröst så har han nog försökt med flera. Konstigt sätt att ragga på FB ... Jag fick ett meddelande somfrån en som trodde jag var en kollega till honom (med samma namn) - när jag svarade att han var fel ute så fortsatte han glatt och flirtigt: jaha - men vem är DU då ...?

    Har spanat in Olgas blogg förut - jisses vilken vältränad 5-barnsmorsa!

  • fru AM

    Telis - vilken fin ny bild!


    Sweet: restriktiva med godis är INTE vi så mycket. Livia får vara godismonster (på lördagarna i vanliga fall, men lite oftare nu när det närmar sig jul). Har försökt bjuda Hektor på godis men han vill inte ha. Det enda i den vägen han gillar är småkakor (han är en riktig liten gubbe). Vill man göra honom riktigt glad så ska man ge honom lite pastaskruvar, kokt ägg eller för all del en riskaka. Har ingen aning om vem han brås på. En okänd asket i släkten?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!