• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    BrudSommar2006 skrev 2010-11-24 13:23:56 följande:
     Har någon sett någon sajt med leksaksdragspel eller leksakstrumpeter? Har hittat dragspel i Holland men inga trumpeter. Iris har en trumpet från ÖoB men den går ju inte ens och blåsa i och knapparna ramlar av hela tiden. Borde i och för sig ha fattat bättre än att inhandla något där. Nu undrar ni varför jag letar efter sådana oväsenmakare i julklapp men Iris vill ju ha...
    http://www.hikmet.se/Group.aspx?Group=1956&History=1693

     


    Livia änskar sig också en trumpet! Kanske har något med åldern att göra?

  • fru AM

    Nenne: Jag har bildat en klubb där min man och hans mamma är med: Värdelösa riskokares förening. Jag är inte med själv eftersom jag är mycket bra på just ris. Det där verkar vara en vattendelare i köket - antingen så kan man eller så kan man inte alls. Min svärfar är också bra på det - men det är nog det enda köksrelaterade han klarar av.


     


    Ett av de "hemliga" tricken är att inte lyfta på locket under koktiden.

  • fru AM

    Det låter oerhört avancerat, Nenne! Inte många som lyckas med halva kastrullen!

  • fru AM

    Hejhej!


    Lite bakis och trött idag. Mammamiddag för mammorna i Storsonens klass igår. Ost och vin i rikliga mängder. Och till slut inser jag hur folk ibland nog känner det som kommer hem till oss - den familjen jag var hemma hos bor nämligen ännu större och med ett kök "to die for", det fanns ALLT - två diskmaskiner, ett tiotal meter köksbänk, en köksö med "bardisk"-del där barnen sitter och gör läxorna medan det lagas mat ... Grymt impad. När jag kom hem kände jag: vilket kyffe! Maken blev lite sur.

  • fru AM

    Nu vill jag bara poängtera att jag ALDRIG känner "vilket kyffe" när jag är hemma hos folk som bor mindre än vi. Men det var fascinerande att känna så för sitt eget hem - eftersom jag själv vet att vi bor stort. Men den lägenheten jag var i igår hade liksom extra allt ...

  • fru AM

    Idag igen! Soppa alltså! Det kanske jag också ska göra förresten!

  • fru AM

    jäkla soppa att inte vilja tina (min alltså). Pumpa- och sötpotatissoppa med svarta bönor. Stenhård!

  • fru AM

    Snaily: fast det där lät gott! Linsrätter brukar jag pigga upp med en slurk vinäger och en nypa socker. Fast det kanske du redan gjort.


     


     

  • fru AM

    Nenne & Lappis: har bokat in 14.00 den 15 december för fika/lunch. För jag vill också vara med! Får jag det?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!