• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Jag tänker tyvärr att det är pappan som tagit dem och att det är någon meckig vårdnadstvist eller liknande i bakgrunden. Sedan kan man ju undra hur länge hon var borta och vad hon gjorde därinne.

  • fru AM

    "Men vadå försvann ungarna medan jag skulle in till Bettan o knarka lite - jag vet inte hur länge jag var borta, det blev bara svart men var kan de ha tagit väääägen?"

  • fru AM

    Nä förlåt - det är hemsktr att barnen försvunnit givetvis. Men omständigheterna låter ju inte "normala". Jag har slutat att per automatik inbilla mig att såna här saker  i de flesta fall "bara händer".


    Folks verklighet är nog ibland mer komplicerad än man ens kan börja förstå ...

  • fru AM

    I bästa fall har någon vän av ordning tagit hand om dem - men då skulle de ju inte vara anmälda försvunna så länge ...? Lilla ettåringen ...! Och 2-åringen, och 4-åringen Förstå vad små barn är med om!

  • fru AM
    passionsblomman skrev 2010-11-29 12:08:36 följande:
    Hon kanske bara skulle tvätta händerna efter att ha bajsat lite i skogen?
  • fru AM

    PB>: vet att detta kanske är för tidigt att prata om men du och fosterbarn känns som en väldigt bra kombo!

  • fru AM

    PB: det har du rätt i - den aspekten tänkte jag inte på. Men tänk också vilken underbar grund för tillit och lycka du skulle lägga hos det lilla barnet, den tid du nu hade det? Man vet ju inte det kan ju också bli "för alltid"?


    BS: hela min "stab" kommer hit 13.30 så vi kan gadda ihop oss, sedan ska advokaten upp tillsammans med nämndemännen och titta på Yasuragis lägenhet, sedan ska vi alla åka till Hyresnämnden och börja tjafsa ...


    En kompis på FB skickade detta citat till mig:


    "Inte är det Bertils fel att det blir så blött i badrummet. Det är elefanterna som stänker och sprutar och har sig. Det är ingen måtta på allt vad de hittar på! Men när Bertil inte får sitta ifred på toaletten ens, då blir det för mycket. Hur blir man av med busiga badrumselefanter?"


    Ur Bertil och Badrumselefanterna

  • fru AM

    BS: lycka till med Iris (och Astrid)!


    Nähä nu loggar jag ur och lägger på den seriösa, bekymrade, hyresvärdsminen ... 

  • fru AM

    Hejhej igen!


    Hyresnämnden gick bra! Ingenting visserligen klubbat och klart än då nämnden mer är till för medling och förlikning, men Yasuragi vann INTE! Vårt egna, tidigare förslag till honom vann äntligen gehör och med lite "extra allt" så ska det nog gå hem.


    Om någon förstod något av det ...  Är i alla fall lättad - det hade kunnat fullkomligt åt pepparn (i alla fall trodde jag det)


     

  • fru AM
    BrudSommar2006 skrev 2010-11-29 13:30:47 följande:
    Mockisar i storlek 30, finns det tro?
    Det ska finnas - av märket Nowa Li ... http://www.brunngard.se/media/produktkatalog_strumpor_ecco.pdf (jag har köpt deras mockisar - fast mindre storlekar på exempelvis Spooky på Grevgatan, men osäker på om de tar in de största storlekarna.) Livia behöver också mockisar så jag ska ändå leta efter 28/29 - hör av mig igen om jag hittar.
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!