• Tinga

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Lapinette skrev 2011-04-14 10:43:20 följande:
    AM - det var ju anledningen till varför jag bad om Primolut förra sommaren (inplanerad mens exakt våra baddagar i Istiren) sen fiick jag en sådan hemsk tant när i var i Californien året innan så jag blev sängliggandes en dag . Nu verkar den vara inplanerad både för Toscana och får 5-åriga bröllopsdag. Toscana gör inte så mycket men jag tycker vi borde få till lite skoj under Gotlandsresan åtminstone.
    Om du skjuter upp mensen redan nu till Toscanaresan så slipper du ju den även på Gotland, eftersom nästa cykel också förskjuts motsvarande tid. Så slår du ju två flugor i en smäll.
  • Tinga
    Lapinette skrev 2011-04-14 12:23:36 följande:
    Och eftersom de närmaste månadernas resor är färdigplanerade och bokade började jag titta på vad vi ska hitt'på när maken fyller år i början av augusti. Kommer då att åka från svärmor upp till Sverige så nu plockar jag fram mina Skåne/Södra Sverige alternativ. Hmmm Pio Contryclub, Karlaby Kro, Grand Hotell i Mölle eller kanske något helt annat .. det finns så många mysiga ställen.
    Ja, snacka om angenäma I-landsproblem!
  • Tinga
    Lapinette skrev 2011-04-14 12:20:38 följande:
    Tinga - smart men jag vill inte äta Primolut så himla länge (som jag bör göra i Toscana) och då kanske skjuta ut den så långt att jag kommer ha tant mitt under sommarsemestern. Snacka om planering!
    Aha! Nä, det gäller att se till att det funkar framöver också (när man ändå är igång och planerar).
  • Tinga

    PB - vad skönt ändå att höra att det "bara" är en svår infektion och inte cancer du har i sköldkörteln. Hoppas nu att rätt diagnos kan ge rätt behandling också, så att du kan bli frisk. Kram!

    Muggles - är det fogarna som spökar?


    Telis - hej! Och kram!

  • Tinga
    snaily skrev 2011-04-15 10:24:56 följande:
    *lägger mig i på ett otroligt drygt sätt* Inflammation, inte infektion. Fast ibland tror jag en infektion kan vara grundorsaken till sköldkörtelinflammationen men det verkar inte vanligt, är det inte oftast autoimmunt orsakat PB?
    Sorry; skrev fel! Jag vet egentligen skillnaden mellan inflammation och infektion; tänkte bara inte efter när jag skrev.
  • Tinga
    Tinga skrev 2011-04-18 12:29:02 följande:
    Den här har jag gjort www.alltommat.se/recept/Limoncellotarta-med-v.... Lite pillig, men väldigt god. Och tjusig!
    Just det; eftersom jag inte gillar kaffe skippade jag det i tryffeln, så att det blev choklad- istället för kaffetryffel. Funkade fint.
  • Tinga
    Ore skrev 2011-04-18 11:48:33 följande:

    Det var nog något i form av snittar som jag tänkt mig...


    Linda den kring bitar av getost?
  • Tinga

    Tänkte själv testa att baka makroner (macarons) ikväll; kan tydligen bli både fågel och fisk de första gångerna man testar.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!