• Oupsie

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Programmet visades på SVT alltså, inte Discovery Channel, maken och jag missade lite i kommunikationen där.

  • Oupsie
    snaily skrev 2011-01-24 19:57:55 följande:
    Kollade också på programmet (bra!) och det är ju på sätt och vis bra att det finns en förklaring... Men jag kan inte låta bli att tänka att ANDRAS nyfödda bebisar ju verkar kunna somna utan samma stora trassel, så varför inte vår? (Som sagt, måste vara det röda håret... och så brås hon väl på sin osömniga pappa.)

    Nåväl, jag står ut ett tag till, men det vore skönt om man säkert visste att det skulle gå över någon gång, är rädd för att det ska fortsätta såhär för evigt.
    Förstår att det är kämpigt! Har hon rött hår förresten? Jag har tyckt att det sett brunt ut på de bilder som jag har sett.

    Jag hoppas att det snart blir bättre! Det kommer inte att fortsätta så för evigt, även om det kanske känns så nu. Kram!
  • Oupsie
    Telis skrev 2011-01-24 19:53:32 följande:
    Vickan, japp så är det med Televinken också. Fast om han bara får någon mat att plocka med själv så brukar man kunna smita in en sked mat emellanåt utan att han verkar märka det.

    AM, jag föredrar nog också en kant, vi har det idag och jag tycker inte att det blir så smutsigt.
    Telis, du är nog betydligt bättre på att städa då än vad många andra verkar vara . Jag blev avskräckt efter att ha sett andras sådana hällar, så jag har egentligen inte testat att städa med en sådan själv eftersom vi valde en utan kant.
  • Oupsie

    Idag har vi varit på förlossningen och hälsat på. Fick prata med en BM där om lite allt möjligt kring förlossningen och om min oro att jag inte ska orka, eftersom jag redan känner mig så slutkörd. Hon visade runt en del och visade hur jag kunde ligga/sitta/stå på olika sätt och det känns faktiskt bättre nu. Hon pratade även en del om smärtlindring och lite annat smått och gott i samband med förlossningen. Känner mig lite lugnare måste jag säga.

  • Oupsie

    Piggelin, ska ni träffa kantorn? Vi hade ingen aning om vad vi skulle ha för musik utan lyssnade på lite olika förslag från kantorn och valde efter det.

    Började skriva och sen ringde telefonen och så blev jag distraherad, vad var det jag skulle skriva nu igen...

    Ja, det var skönt att ha pratat med någon och som sagt, det lugnade en del. Pratade även en del om igångsättning och angående det så tyckte hon att det vore bättre om det sätter igång av sig själv men att det så klart fick vägas mot hur jag mår. Imorgon ska jag till BM så vi får väl se vad som händer då. Det är klart att det hade varit bra om det hade satt igång av sig själv, men samtidigt vet jag inte hur länge till jag orkar. Eller orkar gör jag väl, det är ju inte så att man skulle ha något val. Men vad är rimligt? Tack för era sympatier och omtankar, det värmer ska ni veta .

    Koko, åh vad läskigt . Skönt att allt gick bra! Och skönt att han är bra i magen .

    Vinkar till alla, maken ropar på mig att vi ska titta på film. Tittar in i morgon igen!

  • Oupsie

    Snorkis, funderade på innan idag när det var dags för ert RUL. Skickar en stor kram! Hjärta

  • Oupsie

    Hej i tråden, tänkte bara ge en liten uppdatering från mitt BM-besök idag. Hon undersökte och hon sa att det var ganska mjukt, och yttre livmodermunnen var öppen. Hon kom dock inte ända in till den inre men hennes undersökning har satt igång en hel del sammandragningar och det har även kommit en del blod. På torsdag ska jag få träffa en doktor och se vad han/hon säger om en igångsättning.

    Är jättetrött och ska vila lite nu, och har som plan att titta in lite senare.

    Det där med vagnar är verkligen inte lätt, tyckte att det var svårt när vi skulle köpa, och det måste vara ännu svårare med en vagn till två eftersom utbudet är mindre. Tyvärr är det nog så att ingen vagn är perfekt (eller några kanske hittar den perfekta vagnen men vi andra får kompromissa på ett eller annat sätt). Hoppas att ni hittar någon som känns bra Muggles.

  • Oupsie

    Mugglan, hoppas att det inte är någon fara alls. Det är svårt att alltid mäta på samma ställe, och magen ska ju växa, men det är så klart svårt att veta hur mycket, hur snabbt. Stora kramar!

  • Oupsie

    Sweet, hoppas att det är ett par bra advokater ni ska träffa. På vilket sätt skulle ni kunna vara ett hopplöst fall? Att din anställning tar slut eller?

  • Oupsie

    Telis, bra att du fick tabletter. Hoppas att du snabbt blir bättre av dem.

    AM, hälsa Hektor att han ska krya på sig!

    Ore, vilken jobbig granne ni har! En av de skönaste sakerna när ni flyttar måste väl vara att slippa henne, och få en egen tvättstuga .

    PB, vilka fynd . Låter som att du har fullt upp med att fixa och dona. Bra jobbat av dig att försöka ta tag i sömnen, även om det är jobbigt.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!