• MSW

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Nu är det nog snart dags för sängen! Hoppas så att A inte hostar lika mycket i natt! (---) hattis: bra med lite illamående! (---) extra hård kram till frullan och fru E!!!! (---) kramar till alla andra! (---) och A badar förövrigt inte särskilt ofta.. Godnatt!!

  • MSW

    Tjena! Trött och nackspärr! Funderar på att försöka sova en stund innan jag sätter igång med plugget! Och så känns det väldigt avlägset att träna ikväll.. Men vi får väl se.. Hade den sämsta dagislämningen sen jul idag, och övervägde att faktiskt ta med mig honom hem igen.. Till slut lyckades personalen locka honom med att hjälpa till att ta fram frukten till "hamlingen"..

  • MSW

    Nu borde väl oupsie-familjen vara inne på fjärde skiftet? Hoppas att allt går så bra det bara kan! (är tacksam att det i princip bara tog ett skift när A föddes)..

  • MSW

    Argh, förstår inte varför grannen måste lyssna på så hög musik att basen hörs in i vårt sovrum varje vaken stund!! Jag får riktig panikkänsla när jag bara hör "dunk dunk dunk".. Jaja, får väl gå och försöka fixa lite med plugget ist...

  • MSW

    Vänner: hur gammal är prinsen? (----) åh vad jag blir sugen på att resa till alla ställen ni pratar om!! Vi funderar på att åka till Malmö första helgen i mars, lite för att komma iväg och så råkar det vara trädgård och villa hem mässa där den helgen.. Fast inget bokat än... (----) hmmm.. Vad var det mer nu då..?

  • MSW

    ÅH grattis Oupsie med familj! Så underbart härlgit att Daisy har tittat ut!! <3<3<3

    Ser fram emot "the full story"!!!

    Åh så mysigt att få gosa med en liten ny bebis!

    Nu ska jag försöka uppbringa lite ork till att laga mat (tortillas tårta).

  • MSW

    Mopedvin.. INte iPad,m men iPhone, samma problem med den! Därfr gör vi ungefär som du gjorde i första inlägget egna "radbrytningar"...

  • MSW

    Nahe, plugga var det visst!

    Håller tummarna för Mugglan och AM vs Blötdjuret också!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!