• MSW

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Mugglan: läskigt med fogen! Känns det bättre idag? Vilken babyboom i kvarteret!

  • MSW

    An: jag är tacksam över att A tar medicin snällt! Och annars räcker det att köra med mutor som hos sweetan!

    fick möjlighet att lägga mig ner och ta det lugnt, medans A sysselsätter sin morfar! Och då kände jag att jag är nog rätt rejält hängig idag med! Men jag har redan varit borta från praktiken de två dagarna som vi har "rätt" till, utan att behöva ta igen något.. Så nu känner jag att jag måste dit imorn...

  • MSW

    FruE: hoppas att kroppen bara jävlas och att de bäddar in sig ordentligt! Vad är det för fröer du beställt? Jag satte en del fröer i helgen..

  • MSW

    Snorkis: lilla leffelina!! Tänk, en lillasyster!

    Mugglan: Härsan och tvärsan! de verkar vara ena riktiga busar i vilket fall!

    själv bryter jag snart ihop, för att jag är så trött på att vara sjuk! dessutom ligger A i sin säng och låter som att han ska hosta lungorna ur sig! Det gör ont i mamma hjärtat! Dessutom är det inget vidare bra tecken inför natten! Imorn får han vara hemma med moster ist för dagis och så får vi försöka få en tid på vårdcentralen med förhoppning om att få någon hostmedicin..

  • MSW

    Kramar till lappis som stött på ogenomtänkta människor!

    kramar till fruE som känner att det är kört! (fast jag håller såklart tummarna för att det inte är det) när är TD då? Är det två veckor sen du fick tillbaka det nu på tisdag?

    kramar till alla andra också!! hattis: tackar som frågar.. Fr.o.m. i torsdags så har jag börjat känna mig piggare på riktigt.. Men är fortfarande inte helt pigg.. Men nu har jag klarat av praktiken iaf, och nu är det helg!

  • MSW

    Vinkar till alla! Här grejar maken med renoveringsgipsskivor medan jag roar energifull son alternativt vilar mig.. Annars har vi haft sväronen på lunch här idag! Och har dåligt samvete för att vi inte utnyttjar vår vädret bättre..

  • MSW

    Bs: vad skönt om det kom igång "av sig själv" både beslutet och proceduren känns juh lite enklare då, tänker jag... (fast vad vet egentligen jag..) stor kram till dig iaf!

  • MSW

    Oms: skönt ändå med diagnosen färdig! Nu kan ni juh börja "resten av livet"...!

  • MSW

    Snaily: om du börjar sprida husmännen vill jag också gärna se...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!