• MSW

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Snartis: grattis till sonen! Och till fint och "enkelt" UL!

    mugglan: hurra för att allt ser bra ut! Ifall det gick så snabbt att vända sig nu, borde det juh gå lika fort att vända tillbaka åt rätt håll igen!

    september: härligt med hjärtljuden! Hoppas att ni kan våga slappna av lite nu...

    sweet, nice att ni är klara med artikeln och du får lite ledigt!

    själv bröt jag ihop fullständigt igår när jag gick och la mig, men efter att jag gråtit sisådär 45 minuter eller så lyckades maken trösta mig så pass att jag lyckades somna, och sov ganska gott, men har känt mig helt trött/slut hela dagen i dag, men inte riktigt lika mycket på botten som igår.. Och BS när jag var gravid med Albin gick jag på kontinuerlig behandling en gång i veckan, sen när bf närmade sig blev det intensiv behandling och då lyckades de få upp värdet till 90, plus att de satte igång mig när det var bra bemannat, typ..

    nu ska jag läsa ikapp de sista sidorna..

  • MSW

    Sweet: tror mugglan är typ v 29, eller så? Men är inte helt säker...

    tack för alla kramar och tankar!

    Och god morgon!

  • MSW

    Bs: jag vet inte vad jag ska säga... Hoppas ni kommer fram till det som är rätt beslut för er! Och förstår verkligen ångesten att inte kunna diskutera ordentligt! Många kramar!!!

  • MSW

    Idag har vi varit på makens farmors begravning, det var fint, och en trevlig minnesstund efter.. Sov dock riktigt uselt i natt så har gått som i en dimma hela dagen känns det som.. Så nu är det nog dags för sängen, hoppas att jag får sova bättre i natt, men A verkar ha blivit rätt rejält förkyld, så jag tvivlar! Godnatt!

  • MSW

    Bs: tack det samma! Ja, jag känner mig inte helt stabil! Och energi tar det juh, och man tänker juh så mycket på alla andra vars begravningar man har varit på.. Nä sova var det..

  • MSW

    Bs: tänker på er! hoppas ni kommit hem ordentligt!

    många kramar till fruE!

    Hurra för v 30 till Ada och beda!

    Vinkar till alla andra!

  • MSW

    Är verkligen glad att jag slipper vara i er/din sits, bs! Jag tänker mycket på er!

  • MSW

    Här har vi sjukstuga, A är som sämst på nätterna, han kom in till oss vid 23-tiden igår, sen sov nog ingen av oss särskilt bra förrän kl 4, när vi (äntligen) kom på att ge Alvedon! Under natten blommade även samma sjukdom(förmodligen) upp hos mig, kände mig "tät" både i luftrör och näsa o natt, och nu ligger jag med ca39 i feber och en hosta som känns som den river hela vägen från lungorna... känner mig SÅ ynklig, vilket jag inte brukar.. A verkar piggare än i natt, men han ser fortfarande inte pigg ut i ögonen.. Förmodligen måste vi nog vara hemma båda två imorn.. Sådär ja, dagens egognäll!

  • MSW

    God förmiddag!

    kan inte annat än hålla med om porchez sprudlande inlägg! Härligt att läsa!

    tinga: eller hur, A har också alltid mer energi än man tycker att han borde när han är sjuk! Gött att komma framåt i renoveringen!

    oms: skönt att du kommit fram till vad du vill göra! Lycka till *pep pep*

    här verkar det som febern har lagt sig, men snoret har dragit i gång ordentligt! Och vad det verkar så tålde inte mina slemhinnor alls att jag tog nässpray inatt.. För snoret är blodblandat... Hostar gör både jag och A också, fast annars verkar han pigg, så det blir nog dagis för honom imorn!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!