• Telis

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Tack för input om välling! Än är jag inte övertygad till att byta. Förut åt Televinken en flaska ersättning på kvällen och en flaska välling på natten men nu har han rationaliserat bort den där vällingflaskan på eget bevåg och sover hela natten. Så nu får han ingen välling alls, men eftersom han står sig på kvällsersättningen så känns det inte så viktigt att byta till välling för att den mättar mer. Ersättningen är dessutom baserad på mjölk och han får gröt till frukost så jag tror vi fortsätter med ersättningen ett tag till.

    Och vad det gäller fullkorn så sa barnläkaren att det inte funkar lika bra på små barn som på vuxna utan kan ha motsatt effekt, så vi ska undvika fullkornsprodukter för Televinken. Fast det finns ju välling som inte är fullkorn också förstås.

    Hej nenne!

    Cicci, gumman!! Ta hand om dig!! Tarmvred, är det inte sånt man skjuter hästar för?

    BS, så ni ska åka till Sälen nu i vinter, till fjällen i sommar och till fjällen i höst för att gå på spa? Du börjar bli en riktig fjällbrud.

  • Telis

    AM, vid den åldern får han väl ändå fixa det själv, han har ju barnbidrag?

  • Telis

    Snartis, lycka till med KUB på måndag!!

    Välkommen hem, Oms! Vad skönt att man, så här på nätet, slipper se hur solbränd du är!

  • Telis

    nenne, du har haft tur! I genomsnitt skriker väl en sjuveckors bebis 3 timmar per dygn har jag läst, och det är i genomsnitt! Om Pricken inte skrikit alls så kan du ju tänka dig vad dom värsta gaphalsarna kan komma upp i....

    snaily, visst ska det vara någon slags peak vid sju veckor för att sen bli mindre igen men det sker nog inte över en natt tyvärr. Kämpa på, många kramar!!

  • Telis

    snaily, jag kan bara säga att jag verkligen lider med dig! Och att det går över. Och att det gör det långt innan 15-årsdagen till och med. Och att det är helt normalt att tänka fula saker om sitt barn när man är så trött, iallafall har jag gjort det också.

    Vad kul att din man har fixat en jobbintervju så snabbt! Kommer du hinna med en brunch eller nåt? Säg ja, säg ja! Jag vill gärna bära omkring på ett litet knyte ett tag!

  • Telis

    Fru E, tusen tack för halstipsen! Zyx stod jag faktiskt och höll i idag på Apoteket men så tipsade tanten mig där om Mycoangin så det blev dom istället. Men jag ska nog prova dom andra också, så att jag inte missar nåt bra. Har noterat Hexident också!

  • Telis

    Vickan, kram tillbaks! Ja, det här var inte kul men nu måste det ju vända snart tycker man. Mysigt med after work!

  • Telis

    Sweet, vilken härlig födelsedagslunch du verkar ha fått!

    snaily, vi får höras när det närmar sig, jag vet hur svårt det är att planera långt i förväg. Men OM vi skulle kunna få till en träff så kan vi vara hemma hos mig, vi behöver inte ses ute på RS-restauranger.

    Oupsie, om du har ont i huvudet så var det bra att det inte blev idag, då är det bättre att ta det lugnt och sova och så får vi hoppas på en plats imorgon istället! Hoppas huvudvärken går över och att du får sova ikapp lite, förstår att det är svårt att sova på nätterna nu.

    Själv mår jag bättre idag, nu känns det som om jag har gått från halsfluss till vanlig förkylning, halsontet är kvar men nu är det inte överjävligt längre utan bara förkylningsnormalt ont. Skönt! Fast det oroar mig att det tar så lång tid att bli bra, nu har jag varit hemma en vecka från nya jobbet (minns inte när jag varit borta från jobbet så länge!) så på måndag måste jag dit!

  • Telis

    Oms, jag är dålig på sammanfattningar men jag vet att det inte har fötts några barn i tråden iallafall. Men nu går vi och väntar med spänd förväntan på smint och Oupsie, där är det dags any day now. (smint, hoho?! )

    Det viktigaste som har hänt medan du har varit borta är att muggles Ada & Beda fortfarande lever och mår bra - det hängde verkligen på en tunn tråd ett tag. Mugglan drabbades av TTS, ett mycket allvarligt tillstånd och var tvungen att åka till Huddinge och opereras. Det var en mycket riskfylld operation men den gick så bra den bara kunde gå och tvillingarna verkar må bara finfint, fast muggles måste nu gå på kontroller en gång i veckan för säkerhets skull. Det var en riktig trådpärs!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!