• Telis

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Tack för era synpunkter om present till grannfrun! Det får bli blommor ändå - man ska ju välja present efter vad andra vill ha, inte efter vad man själv tycker.

    Ledsen PB, men jag tycker att det är skittrist med blommor.

    Grannfrun är förresten rätt gammal och hennes man var riktigt dålig under väldigt lång tid - under så lång tid att vi faktiskt aldrig sett honom. Så visst är det sorgligt men jag kan tänka mig att det är lite, lite skönt för henne också. Maken som pratat med henne sa att hon verkade må ganska bra iallafall.

    Sweet, åh vad skönt att lämningen gick bra! Och jag håller tummarna för att resultatet i helgen blir .... eh, nåt som ni blir glada för.

    Grattis till dagens födelsedagsbarn!

  • Telis

    snaily, om jag har gissat rätt på var ni ska bo så har jag en kompis som bor där som är jättejättetrevlig. Det är hon som ville ha en trea och fick tvillingar så hon har nu fyra söner. Du kommer säkert att hitta andra trevliga mammor där! Annars får du åka till Stockholm och träffa oss.

  • Telis

    BS, du har väl inte missat ost- och vinkväll den 9:e? Du kan väl följa med?!

  • Telis

    Nej, nu är det På Spåret! Ciao!

    Jo, förresten, kom på en sak. Jag tycker att det är helt okej om smint får tillgång till galleriet, dom flesta av oss har henne ju ändå på FB. PB och andra som inte finns på FB får protestera om ni misstycker!

  • Telis
    passionsblomman skrev 2011-02-18 21:45:18 följande:
    Jag ska göra en åt dig någon gång.
    Men inga nejlikor bara! *ryser*

    Snorkis, hahahaha, vilken bild!

    Vad synd att det blir för besvärligt, BS!

    smint, mejla mig en bild på dig själv, och gärna barnen om du vill, när du hinner så skickar jag dig en länk tillbaka. Mejla på telemarkgrrl@gmail.com eller min vanliga adress som du hittar på FB.

    PB, bon voyage!

    Natti natti!
  • Telis

    porchez, jag håller med övriga - det är så roligt att ha dig här.

    muggles, ingen förändring för stackars Televinken, han gråter nästan varje gång han ska bajsa trots att han inte är hård i magen. Det är verkligen skitjobbigt både för honom och för mig men som tur är går det fort över. Och läkarna har ju sagt att det är normalt och att vi ska fortsätta med Laktulos och katrinplommon så att han inte blir hård i magen och får det ännu jobbigare så det är väl bara att vänta ut det.

    Sweet, nej vad tråkigt med minus, jag hade ändå hoppats på ett litet plus! För även jag verkligen förstår att det känns oroligt med ett barn till just nu så är jag också övertygad om att det skulle ordna sig till det bästa ändå och att ni inte skulle ångra mer. Men som du säger, det behöver ju inte vara kört än! Hoppas att Lill-Skruttan är frisk idag igen så att ni hinner njuta lite av helgen!

  • Telis

    Mopedvin, vad skönt att höra att det vuxit bort på din son! Min är 13 månader nu så jag hoppas att det kommer att göra det mycket snart här också!

    Piggelin, jag är iofs ingen riktig stockholmare men jag säger "att åka till landet" eller möjligen "till sommarstugan" och det gör nog de flesta jag känner också. Sommarställe känns det som man säger bara om man har en grosshandlarvilla med sjötomt i skärgården.

    Ore, jag tycker som du att det var supersmidigt med en bas. Först var vi lite långsamma med att sätta dit den och jag tyckte att det gick bra utan men när vi väl satt dit den så hade jag aldrig velat vara utan.

    Snartis, oj vad jobbigt att vara så yr! Jag vet tyvärr inte vad man kan göra åt det.

    Sitter hemma och jobbar idag - så mysigt att sitta och jobba och samtidigt lyssna på hur Televinken ligger inne i sängen och tjattrar medans hans pappa försöker få honom att sova! Jag ska försöka göra det med jämna mellanrum.

  • Telis

    Hej hallå, jag har inte riktigt ork att kommentera allt som jag vill kommentera så jag nöjer mig med att skicka kramar till alla, både sjuklingar och frisklingar!

    Idag blev det väckning kl 4.15 av en hemskt glad Televink som satt i sängen och bluddrade i en timme och sen kunde jag inte somna om på den halvtimmen som var kvar tills klockan ringde. Sen har jag suttit på kurs hela dagen så jag är lite mör i huvudet och ska gå och lägga mig nu.

    Snorkis, jag har börjat skriva en riktig förlossningsberättelse bara för dig. (Tack för sparken i baken, jag har inte skrivit någon förut och den blir jättebra att spara för min egen del.) Jag hinner inte klart med den idag men mejlar dig i morgon!

    Oms, Frejis och Sweet har också gjort snitt vet jag, fast i Sweets fall blev det ju lite onödigt dramatiskt eftersom värkarna startat och det till slut blev väldigt bråttom.

  • Telis

    AM, haha, jag mejlade en lååååång berättelse nästan exakt samtidigt som du till Snorkis. Stackarn, hon kommer att få poppa mycket popcorn.

  • Telis

    AM, åh, vad skönt att det verkar lösa sig med klänningen!

    Muggles, Snorkis behöver inte vidarebefordra, jag kan göra det alldeles själv.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!