• _koko_

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Wiiiiii, grattis familjen muggles!!!!! Tack Piggis! Åh, vill höra allt nu, och se bilder... Men jag gissar att det kan ta en liten stund. Nyfiken!

    Snorkis - 10cm?! Oj, vad mycket!! Förstår att en sån stor förändring i omkrets är besvärlig! Fö beror ju kupans storlek även på omkretsen, jag har t ex precis fått byta till e-kupa, men ni som känner mig vet ju att jag inte direkt har stora bröst.

  • _koko_

    ore - Ang locka där bak Det finns massor med instruktionsvideor på youtube där man kan se hur man snurrar upp håret på plattången, t ex denna:
    ">

    .
    Fast just denna filmen säger att håret ska vara helt fritt från produkter, och heat protection spray (eller gelé som jag har just nu) skulle jag inte vilja vara utan!!
    Man behöver/bör ju inte börja locken ända in vid hårroten och då ser man även när man gör nackhåret.

    Hihi, titta, där är knullpastan igen! Min sambo skulle dock vända i dörren - räkor och vitt vin?!!

    Jag har som tur är inte alls samma erfarenhet som er andra av att komma tillbaka till jobbet "tidigt". Jag var hemma 10 månader med conny och 12 med lillebror och fick inga konstiga kommentarer alls. Hade blivit galen, så det var ju tur att jag slapp.
    Instämmer i att det är så skönt att sambon har minst lika bra koll som jag på vad barnen behöver och när, och lägger till att jag inte hade accepterat att ha det på något annat sätt (lätt att säga när jag har en sambo som är inne på samma linje, kanske hade jag sagt något helt annat annars). Det svåra är ju att bita sig i tungan när man själv hade gjort något på ett annat sätt, hans sätt är ju inte sämre, bara annorlunda...

    Conny har en härlig trotsperiod just nu, försöker tänka på det mugglan sa en gång om att moas trots håller/höll i sig några veckor i taget och sen blev det lugnt en stund igen. Jag tycker det verkar vara så för conny också och försöker hålla ut, men det är SVÅRT just nu, för vi kan verkligen inte göra rätt...

    Apropå muggles, vad härligt att läsa om drömförlossningen!!! Hann aldrig skriva förut att jag beundrar dig som bar omkring på 6kg bebis plus allt annat, WOW! Förstår att det var jobbigt!!! Och vad SUVERÄNT att det inte behövde bli snitt heller!!

    Håller tummarna för MSW!!

    ore - Håller med dig om att farmor såklart måste kunna uppfostra barnen när de är i hennes vård, det är ju en avvägning man får göra - antingen ha barnen själv mycket eller släppa in "barnvakten" i uppfostran.
    När jag är själv med barnen flera dagar försöker jag tänka på alla ensamstående som är själva med barnen varje dag, sju dagar i veckan! Då känns mitt gnäll ganska löjligt, det blir både roligare och lättare, och jag kan i stället uppskatta att vara själv med dem i stället.

  • _koko_

    Just det, en kram till snartis också, har tyvärr inga tips men hoppas du får sova lite mer snart.

  • _koko_

    På väg till dagis...

    cicci - det är coolt att ha olika barn, då ser man ju verkligen att mycket är personlighet och inte (brist på) uppfostran.

    mopedvin - Jag har en helt vanlig plattång och den funkar utmärkt. Det viktiga är nog att den blir tillräckligt varm.

  • _koko_

    AM - Mår illa, vad hemskt!!!

    msw - Skönt att det inte kommit något mer!

    cicci - Självklart spelar uppfostran roll! Jag menade att man inte ska förutsätta att ett barn som får utbrott på Ica är ouppfostrat.

    Snorkis - Vad skönt att läsa om ert lyckade samtal!

  • _koko_

    oupsie - Olika märken har olika passform, jag har flera par byxor som mina barn aldrig kunnat ha för att de är för vida, från födseln och än idag. Vet inte hur många jag fått lämna tillbaka genom åren... Dvs koncentrera dig på hur daisy verkar må och sova och tänk inte så mycket på hur kläderna sitter.

    Hej Linn! Här är tempot högt och vi pratar väldigt sällan bröllop. Fast jag hoppas ju förstås att jag nån gång få göra det...

    cicci - Jag ska också på möhippa på lördag (fast jag håller inte i den), ska bli SKITKUL!! Fast vi kommer inte röra oss kring stureplan, annars hade vi kunnat ses över ett glas champagne!  Skönt att V är bättre!!

    AM - Fattar inte varför BVC ska hålla på sådär!! Skit i dem! Vi har inte ens diskuterat tillväxten hos något av våra barn (sedan de åt så dåligt i början). Vi har väldigt korta gener på våra mammors sidor, så har de fått dem blir det inga långa barn i vår familj.

    vickan - Krya på trollet!

    muggles - Välkommen hem i morgon!! Och bra kämpat med amningen!! Oavsett om du slutar i morgon eller om sex månader.

  • _koko_

    Och "i början" var ju när de hade börjat äta riktig mat, eller i lillebrors fall BORDE ha börjat äta riktig mat... Dvs från ca 8 månader upp till dryga året.

  • _koko_
    fru AM skrev 2011-05-18 14:55:58 följande:
    Nu ska jag pipa iväg igen och se om jag kan få tag i några nya skor. Skor är det svåraste som finns. Just nu tycker jag bara att det finns en massa "gladiatorpumps med kilklackar" i affärerna ... jag skulle bli ytterst förvånad om jag kom hem med ett par såna. Dessutom skulle jag få svårt att nå ner till barnvagnshandtaget. 


    Skönt att ryggsäcksproblemet löste sig. Lycka till med skoshoppingen!
  • _koko_

    Mopedvin - Man ska avvika rätt mycket för att få hormontillskott, och H följer väl sina kurvor om jag inte minns fel?

    parnassia - Välkommen hem, låter som en fantastisk resa!! DMZ har en helt annan innebörd för en it-nörd som jag, så jag var tvungen att läsa ett par gånger innan jag fattade.

    msw - Lycka till i morgon om jag inte kommer ihåg att säga det då!

    Oj, nu måste jag iväg en sväng!

  • _koko_

    Mopedvin - Även jag menade rent generellt.  Bvc ska inte börja prata om tillväxt(problem) och därmed oroa föräldrar vars barn följer sina kurvor. Tycker jag. Har man som förälder tagit upp det själv är det ju en annan sak förstås.

    BS - Hua för magsjuka, skönt att du mår bättre!! Men vad konstigt att de inte hittar något fel på den ilande tanden!

    smint - Hoppas H klarar sig från förkylning.

    Nu kommer solen! Solig

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!