• _koko_

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    BS - Ja, det är ju så tråååååkigt att kompromissa och behöva välja bort saker...

  • _koko_

    AM - Jo, men tvättar kläderna gör jag också innan jag lämnar tillbaka dem.


    tinga - Absolut angenäma problem, helt klart!! Har tänkt en hel del på det på sistone att jag börjar få svårt att hålla fötterna på jorden... Vi tjänar bra både sambon och jag, bor i ett välbärgat område, umgås mest med andra i samma situation osv. Jag har fått mycket svårare att sätta mig in i andras situation, vilket är en egenskap jag värdesatt hos mig själv hela livet. Funderar på hur jag ska komma ur det, ska kolla om kommunen har några satsningar som jag kan engagera mig i.

    vänner - En grymt god salsa är hackad paprika (gärna olika färger), chilisås och lite ketchup, pressad vitlök, salt och peppar. Låter simpelt men vi får alltid positiva kommentarer när vi bjuder på den.

    tinga igen - Skönt att du har ÄL även om cykeln förstås innebär att försöken blir få. Om/när det väl blir dags. Förstår att det är mycket att ta ställning till och våga, med er historia.

    Halterneck ser hemskt ut på mig, men jag kan tänka mig att det är snyggt på flera av er andra. Lycka till med klänningsjakten, oms, många snygga förslag från vickan tyckte jag!

  • _koko_

    Liten - Åh, var det ströms-rean du var på, då ska jag inte gå in dit. Har shoppingförbud nu efter NY i höstas och PS på åhlens för någon månad sen...

  • _koko_

    cicci - Vilken lyckad shopping! Hoppas det blir riktig SEMESTER nu då, så du får en chans att vila upp dig. Trevlig resa!

    Ett barn på dagis och en son till en barndomskompis har nyligen brutit benet på studsmattor så jag har också lite blandade känslor inför det där (vet iofs inte om det fanns skyddsnät på någon av dem, men har hört att det inte alltid är bättre för att barnen då tror att de kan bete sig hur de vill på mattan, fast det gäller nog främst större barn). Vi är skitstränga när våra barn är på vår grannes matta.

  • _koko_

    AM - Mina fördomar säger att det är plättlätt att få tag i boende på mindre orter, men jag har varken på fötterna eller kontakter i örebro...

    ore - Jag tror också vi kommer bli nöjda, det är bara så svårt att bestämma sig! Är det viktigt med tre sovrum på samma våningsplan? Sambon vill absolut ha puts, men eftersom vårt hus har trästomme blir det en riskkonstruktion, och det har han svårt att förlika sig med. Jag är mer flexibel. Det viktigaste är att det inte blir en fyrkantig låda bara.

  • _koko_

    Pampers ska iaf finnas i italien enligt deras egen hemsida. Vi köper dem i spanien under namnet dodot. Skönt att slippa packa sånt, fast samtidigt är det bra med sånt som bara tar plats på utresan så det finns plats för lite shopping.

    Jag har alltid undrat över de här blöjstorlekarna. Conny har fortfarande blöja på natten, och lillebror än så länge hela tiden, och båda har fortfarande storlek 4! Pampers Active Fit visserligen (som iaf vi upplever håller tätt bättre än övriga modeller och märken), men större storlek behöver de inte.

  • _koko_

    Det man skriver på nätet kommer ju att finnas kvar i tid och evighet, därför är jag försiktig med att nämna mina barn vid namn eftersom de inte kan påverka vad som skrivs och vem som kan läsa. Varken nu eller om 15 år. Visst går det ändå att luska ut vilka de är om man verkligen vill, men inte genom att bara googla på deras namn.

  • _koko_

    smint - Jag såg dig på FL häromdagen faktiskt! Det var lite surrealistiskt. Jag skriver i princip aldrig där, men kan inte hålla mig från att läsa ibland, det finns så många galningar där...

  • _koko_

    BS / Liten - Då måste jag nyfiket fråga om det blev från studsexperten? Det är iaf det märket (Berg) vår granne har och det är skitskönt "gung" i mattan och så känns den stabil och rejäl. Fast jag inser ju direkt att vi inte varit så stränga ändå eftersom vi låtit våra barn vara flera samtidigt på mattan. De hoppar dock knappt ännu utan leker mest på den, men det är ju bara en tidsfråga.

  • _koko_

    (och man blir MYCKET medveten om att det är bäst att jobba med sina knipövningar när man hoppar på studsmatta kan jag berätta...)

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!