• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Telis skrev 2011-01-27 09:16:19 följande:
    sweet, hur vet man att det går från halsfluss till halsböld då? Här är ingen förbättring i sikte, har fortfarande så sjukt ont i halsen och öronen.

    Lycka till nu, Oupsie och smint!! Nu verkar det vara rätt nära för er bägge. Får se om ni kan slå rekordet - hur många timmar är det mellan Malte och Mindre nu igen?
    Det är inte körtelfeber va? För då behöver du kanske starkare antibiotika än Kåvepenin. Jag har haft körtelfeber en gång och det var ännu värre än halsfluss...

    EA: kan det vara så att det kommer ut lite rester från mf nu iom att din första blödning var så kort som 5 dgr? Kanske fanns det lite rester kvar och så kommer de nu med den nya slemhinnan? Jag hade strulig mens efter mitt MA i några månader men sedan ordnade den till sig (efter ca 8-10v).
  • muggles
    fru AM skrev 2011-01-27 10:27:11 följande:
    Kanske att mugglans tvillingar lyckas slå Maltes - Mindres "täthet"? Fast två minuter är ju väldigt tätt.
    JAg tror inte det såvida de inte kommer med snitt. Livmodern kan tydligen ta en paus efter att första är ute (om det inte går som för Daa i granntråden för de kom tätt).

    Fossing: oj vad jobbigt det lät med proppen så tidigt i grav och alla dessa sprutor.
  • muggles
    fru AM skrev 2011-01-27 11:24:53 följande:
    Tror jag måste köpa fler hinkar.
    Köp handdesinfektion istället Och tvätta händerna på er och barnen + desinfektion innan ni äter. Det stoppar inte allt men det är nog det bästa man kan göra...
  • muggles

    Oupsie: men vad bra att de inte ifrågasatte. Attans att du inte var mer öppen, kroppen gör som den vill ibland. Snart är hon här då!

    Liten: Moa behöver inte men älskar sin välling morgon och kväll. Hon får 200 ml på kvällen såvida middagen inte blev ovanligt sen för då får hon mindre. Välling ca en halvtimme innan läggdags. Och sedan pyjamas, tandborstning och "kvällskissen" (hon går ju på toa). Hon verkar kunna kontrollera det för det kommer nästan alltid en skvätt även om hon inte direkt är kissnödig.

    Vi har bara haft en kisskatastrof i sängen och det var faktist härom natten. Och då var det för att hon åt salta nötter på kvällen, blev törstig och sedan drack en massa vatten + välling men lyckades inte kissa ngt vid kvällskissen. Så salta nötter blir det inte fler ggr så sent på kvällen

  • muggles

    Gud vad jag stavar dåligt nu för tiden... men ni fattar vad jag menar.

    PB: -5 kg. WOW! Inte dåligt alls. Med tanke på att du inte kör ngn särskild diet så borde det dessutom vara hållbart och ingen jojobantning. Vad skoj att du ser resultat så snabbt!

    Apropå min egen vikt (som jag klurat lite över eftersom batterierna i vår våg har varit slut sedan länge):
    jag vägde mig hos BM igår och vägde 61,5 kg (med stövlar, kläder på och frukost i magen). Innan grav vägde jag nog 56-57 kg före frukost och utan kläder. Så det är inte så farligt!

  • muggles

    Fick precis mess att en kompis fått en eskimå insatt i livmodern. Gah, håller tummarna!!! I våras när jag höll på med ivf fick jag veta att deras första barn är en ivf och att de hade kvar i frysen. Jag tycker det är bara fler och fler som har varit i ivf-svängen...

    Förresten har jag fått användning för min lilla röda Gonal-f-kylväska med kylklamp (ser ut som en minihandväska a la clutch) som jag fick av Carlanderska. Jag skulle ha den till att kyla mediciner (om jag behövde transportera dem i värmen) men det har jag aldrig använt den till. Däremot passar den väldigt bra att förvara urinprov i De ska ju vara morgonurin och hållas kylda...

  • muggles

    Förresten ang mitt nojande härom kvällen och SF-måttet, så ligger jag exakt på kurvan för tvillingar. Mitt SF-mått togs igår i v 22 (plus lite till för v23 är imorgon) och då hade jag 25 cm. Det stämmer ju på pricken med det här:
    www.niomanader.se/content.asp
    (då borde det inte vara ngt extra fostervatten?)

  • muggles

    AM: jag midjemåttet är ju väldigt oexakt. Precis som du skrev härom kvällen beror det på exakt var man lägger det så kan det skilja några cm, och säkert beroende på barnens läge mm. Men det var det bästa jag kunde komma på när jag inte kan hitta livmoderkanten själv...

  • muggles

    Nu har jag en beg UJ på gång... Få se om ngn hinner sno den framför näsan på oss, man verkar få hugga som en hök på de där.

  • muggles

    AM: ja jag såg. Men jag inser inte fördelen med Phil&Teds direkt och de verkar mkt svårare att få tag på. Tror de kostar ung som UJ/Easy Walker nya och beg verkar det inte finnas tvillingvarianten. En vanlig syskonvariant funkar inte med 2 nyfödda, utan endast med barn av olika storlek. UJ är också 73 bred förresten.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!