• MSW

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Tänker som Vickan, det kan inte vara någon fara, de sitter juh inte några långa stunder i det..
    Vickan: hur länge har han haft det så? Man kan juh alltid ringa 1177 och höra vad de säger..

  • MSW

    Glad påsk på er!! Har lämnat in en styck påskkärring på dagis, där de har påskfest idag! Här börjar väl stressen alldeles strax, då det ska städas och fixas inför lördag då vi ska bjuda ca 25 pers på påskbuffé! Kram kram!

  • MSW

    Vinkar till alla! Här verkar det som att jag håller på att bli förkyld igen! Är nog lite "slappna av efter stress sjuk" tror jag.. Går in i vecka tolv idag.. Veckorna rullar på trots att de känns rätt långa..

    snartis: låter verkligen jobbigt med allt! Verkar juh inte så roligt med foglossning från hell, även om det känns bättre än hf..

    mugglan: låter spännande med konstiga känningar! bra att väskan är packad! Stort lycka till när det drar igång på riktigt!!

    FruE: jag tänker på er! Hur har det gått med påskhelgen, överlever ni? Vi vill gärna ha ngt livstecken från dig iaf! Kram!!

  • MSW

    Tinga: låter tiiiiiidigt... Men Skottland låter trevligt! Radbrytningar gör man på HTML kodning, (fast utan mellanslag)..

    Hade ett vänförslag på FB idag som jag hade 21 gemensamma vänner med, så jag antog att det var någon härifrån, och efter lite närmare undersökning så var det juh sweetan!
    hoppas alla har en bra dag "tillbaka i verkligheten" igen! Kram!

  • MSW

    Porchez: RUL=rutin ultraljud.. Det som alla gör i ca v18-20..
    hattis: strålande med bra RUL!!!! Så härligt!! Roligt att chefen blev så överraskad också! Och jag var nog i typ V8-9 när jag fick lov av maken att avslöja här.. annars tycker jag det känns jättelångt tills nästa BM besök när vi ska få lyssna på hjärtat.. Första gången vi får "hälsa" på bebben, är juh för ung för kub..
    mugglan: verkligen spännande med känningar!
    annars är jag ganska snorig idag, men inte så hängig annars, sov dock ganska uselt i natt pga snor/täppthet, hoppas på bättre sömn i natt!

  • MSW

    Bf-lista Muggles 3/6 Snorkfröken 3/7 Snartis 11/8 MSW 13/11
    får se hur den blir när jag klippte och klistrade på mobilen.. Ni andra får hojta till när/ om ni vill vara med..

  • MSW

    Är sthlm enda alternativet på vart eller..? Tycker det är lite långt, fast det är juh ingen som tvingar med mig iofs, så det får jag juh ta ställning till när planeringen har kommit lite längre...

  • MSW

    Porchez: frillan såg jättefin ut på fejan! Ha så trevligt på uteserveringen!

  • MSW

    Hej!

    smint: usch så sorgligt!

    porchez: trist att det inte blev av! Har ni lyckats få till någon ny tid?

    här har vi överlevt helgen, just nu har jag lite ont i nederdelen av magen, är inte sådär jätteoroad egentligen, men känns inte helt bekvämt att ha ont i det området.. Och här är vi helt sega idag.. Så det blir nog en tidig kväll i vårt hus idag! Hoppas att alla får en bra vecka! :-P

  • MSW

    Godmorgon! Jag kan iaf se bloggen nu! om jag kan den 11 eller inte vet jag inte än!

    här är jag igen småtäppt i näsan och tjock/ansträngd i halsen! Funderar nästan på om jag inte borde prata lite med sjukvården snart.. Jaja, magen är bättre (tackar som frågar), har nästan för mig att jag hade ngt liknande förra gången.. Jag tror iaf att det är matmagen som ställer till det för mig! Men däremot har illamåendet kommit tillbaka, och har behövts kräkas två gånger! Förstår inte varför det börjar så sent för mig.. Gick in i vecka 13 igår!

    annars minns jag tyvärr inte så bra vad jag har kommenterat och inte, så kram på er alla! Och krya på er till er som behöver det! Och HOPPAS, HOPPAS att Ada och beda kommer ut snaart!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!