• MSW

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Förresten Liten: Spännande med lägenhet ute till försäljning! Inboxa gärna länk ifall du vill!

    Här har jag börjat fundera på om jag vågar äta lite lunch nu, eller om jag bara kommer kräkas upp det! Jag är verkligen jättetrött idag! Efter att jag skrivit förra inlägget så vilade/sov jag till 10.30, sen gick jag upp och hämtade datorn så jag kunde få något gjort idag (och har faktiskt lyckats få ihop lite plugg...)

    Vattkoppor låter inte roligt! Fast jag hade tyckt det hade kunnat vara skönt att ha det avklarat, fast nu kan det gärna vänta ett tag....

    Bs: Lät väl som att jobbstarten gick ganska hyffsat! Undrar också hur det gick för Nenne?!

    Kram till FruE, du vet väl att allt rymms här?

    Pb: Hur är allt med dig? Kram!

  • MSW

    Vickan: Nä, jag ska försöka, hoppas bara att jag klarar genomlida det (eller att det blir bättre) tills vi ska dit nästa gång om 2½ v ca..

    Nu tycker jag att jag har varit duktig för idag, så nu ska jag vila mig lite till så att jag orkar gå och hämta sonen om en timme!

  • MSW

    Oj, porchez! Låter inget roligt! *kram*

    Fick tid för utvecklingssamtal från dagis idag, blir på fredag.. Nu funderar jag om det vore läge att berätta om situationen..? Känns lite tidigt, men samtidigt så känns det juh som ett schysst tillfälle lixom.. Fast jag kanske inte vågar i vilket fall!

  • MSW

    Godmorgon!

    Izzie: Jag är för ung för att bli erbjuden KUB i vårt landsting, så inget kub.. Får ist se fram emot att vi ska lyssna efter hjärtljud på nästa besök, förmodligen ska vi även träffa en läkare i samband med det besöket och hoppas på att ev få ett litet tjuvkik också.. Annars är min värsta skräckscenario för tillfället att det ska visa sig vara något fel på den på RUL så att VI måste ta ställning till om hur man ska gå vidare.. Nåja, är juh ett tag kvar......
    Jobbigt att du inte landat i graviditeten än, fast det är väl nästan från där du är som den börjar kännas mer och mer verklig...? Hoppas det blir bra med jobbet och allt i slutändan...

    Var det inte länge sedan Hattis tittade in?

    Hej hej Nenne, låter som att det inte är allt för hemskt att ha börjat jobba?

    Här är läget betydligt bättre med mig idag än igår, har egentligen inte mått något illa (hittills) idag.. Och förkylningssymptomen känns också bättre (om än inte bra...)

    Porchez: Usch vad tråkigt, är väl ngt bevis på den svenska avundsjukan kanske.. PÅ makens jobb är det vissa som har haft ont av att maken suttit vid samma bord som någon högre chef på något julbord och så.. Så fruktansvärt fånigt! Men som sagt det är de som är fåniga och inte du!

    Nahe, nu får jag väl ta tag i lite plugg också kanske...

  • MSW

    MrsB: Trist med kollegorna, men bra om det finns en tjänst du kan söka, för visst har du trivts rätt bra? Är det en tillsvidaretjänst du ska söka då eller? Trist med gammalt skit "som sitter i väggarna" som man bara kan försöka våga utmana med nya idéer!
    Och tack för grattis!

  • MSW

    Nu försöker jag läsa på inför ett seminarium om ett etiskt dilemma, som handlar om bland annat orala vaccin och gen modifierade organismer.. Blir helt anti och vet inte hur jag ska argumentera för varken det ena eller det andra eller hur man ska komma fram till ett ställningstagande...

  • MSW

    Snorkis: kram! Jobbigt att maken är borta! Hoppas det går bra sista dygnet utan honom! För övrigt kläckte jag ur mig efter att A kommit ut "tänk det kom någon som skulle sova i spjälsängen i alla fall".. Och när han var sisådär 3-4månader nånting så slog det mig under en nattamning "att han ska bo här alltid" så sådant fattar man inte utan att ha varit med om det ni har!

  • MSW

    Porchez: skönt att de iaf pratar med dig idag! Hoppas festligheterna blir bra ändå till slut!

  • MSW

    Åh vad jag hoppas att brist på tecken från mugglan betyder att Ada och Beda är på väg att göra entré, så jobbigt som hon har det nu!

  • MSW

    Hejhej!

    Snorkis: Fy vad hemskt för dig att läsa något sådant! *många kramar* Har full förståelse för att du reargerade som du gjorde!

    Izzie: Okey, nä, här är det åldersgräns som gäller fortfarande.. Det är två veckor kvar tills nästa besök.. Denna graviditet känns så otroligt långsam.. Gissar att det dels beror på att vi var i Thailand mellan typ v10-14 förra vändan och att jag då jobbade och nu pluggar så har jag mycket mer tid som jag hinner fundera på när jag är hemma och pluggar med A på dagis..

    Idag kräktes jag igen, *blä* men jag får kanske lite skylla mig själv eftersom jag försökte ha byxorna knäppta.. Aja, det gör jag inte om..

    Har inte Lappis snart börjat nya jobbet så hon har ny dator så hon kan hänga här igen?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!