• MSW

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Godmorgon!

    Saknar också Tinga, men jag misstänker att hennes frånvaro kan bero på att det varit mycket tvilling-förlossning-snack i tråden ett tag nu.. Det är juh av förklarliga själ lite känsligt kapitel...
    KRAMAR TILL TINGA iaf!

    Här håller de på och plockar bort gamla lyktstolpar och en lyckades trilla på vårt staket så att det är böjt.. Han sa att han höll på och skulle ringa till någon "för det här får vi juh fixa".. Eeh, ja.. Det bör väl inte kunna bli vårt problem på något vis väl..? Jaja, inte hela världen, men vi vill juh gärna få det fixat.. Vårt ansvar lrä det väl inte vara, men om det är eon som äger nätet eller företaget som tar upp dems ansvar har jag inte koll på, förhoppningsvis har de.. Han som tar upp dem är pappa till några på dagis så vi känenr juh till varandra iaf..

    Smint: Så jobbigt med feber! Och trist att den inte dök upp innan ni gick till doktorn..

    Har fortfarande inte kommit något mer brunt/rött, men har fortfarande inte någon helt bra känsla i kroppen, men det beror nog dels på att det överhuvudtaget kom blod och dels hade jag nog ändå varit ganska nervös inför att lyssna på hjärtljuden, om där verkligen är någon där inne..

  • MSW

    Frullan: roligt att du tittar in lite i mellan åt iaf! HUr mår du nu för tiden? Går det bra hos psykopaten?

  • MSW

    Mugglan: Skönt att värderna är på rätt väg! Hur funkar amningen? Bättre/sämre/samma som med Moa?

  • MSW

    A är ca 91cm lång till sina 16,5 kg som vår hemma våg visade igår.. Fast både jag och maken är korta och inte särskilt smala, så A har generna mot sig helt klart..

    Något annat av det jag läst ifatt nu verkar tyvärr inte ha fastnat.. Möhippor på lördag, ha det så trevligt! Mugglan ska njuta av gott vin och champange, låter trevligt! Och skönt att komma hem! Kramar till alla andra!

  • MSW

    Parnassia: välkommen hem!! Låter som en riktigt bra resa!

    Inser att jag är väldigt nervös inför bm-besöket imorn, eftersom jag drömt om det hela natten.. Jaja i drömmarna var iaf allt bara bra, och det var en tjej, så idag har jag ändå lite bättre magkänsla. Känner mig mest seg annars idag, har haft ont i huvet ett par dagar och det verkar ligga och lurar idag med.. "behandla" det genom att försöka dricka ordentligt med vatten och har letat upp mina glasögon när jag sitter vid datorn.. Ikväll blir det sommarfest med dagis.

  • MSW

    Där var ett hjärta!!! *tårar i ögonen* nu ska " bara" resten gå bra också.. Men det ska jag oroa mig över en annan gång! RUL om ca 3,5 veckor!

  • MSW

    Tack hörni, för glada tillrop! Hoppas alla har en bra fredag och får en bra helg, oavsett om ni ska vara hemma och inte göra någonting, eller åka i väg på längre eller kortare turer! Kram

  • MSW

    Åh mugglan, så fruktansvärt tråkigt med din mamma! *kramar*

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!