• viktualia

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    muggles skrev 2011-03-07 16:50:47 följande:
    Vickan: just det ja, vi får träningsbidrag med 3000 kr/år plus påfyllnad till 90% av lönen i 3 mån under f-ledighet. Jag visste att jag hade glömt ngt!
    Vi får 2000 i träningsbidrag men toppar med 90% under HELA föräldraledigheten, dvs under tiden man tar ut FL grundat på SGI. Själv borde jag f ö göra ett ryck och förhandla mig till en jobbdator att använda hemma, inte bara som nu - en telefon som bevakar mailen och en inloggning på webbmailen från vilken dator som helst. Sånt är dock lite trixigare när man är chefslös... eller ja... vi har en standin.. men han är just det och inget annat...
  • viktualia

    Fascinerande detta med olika anställningsvillkor... hade du varit anställd i min del av den offentliga sektorn hade du haft 36 semesterdagar i grundavtalet...  Och japp... vi har såväl flextid som övertidsersättning, men det senare får man bara efter order.

  • viktualia

    Ore - det där med mutluncher är ju totalt FÖRBJUDET i min jobbvärld. Trots att alla inblandade vet om det, så erbjuds även jag en och annan. Och jag tackar givetvis alltid nej. Och sänder en och annan tanke till mindre nogräknade kollegor och deras trovärdighet...

  • viktualia

    Hattis - jag håller alla tummar!! och skickar över lite energi!!! själv ska jag... åka en sväng till färgaffären.. typ.... mataffärn också kanske... imorgon...

  • viktualia

    Snartis - hoppas att du piggar på dig!

    Fossing - JÄVLAR var snålt att dra av 40 spänn per månad... måste ju kosta mer att lägga in avdraget än vad de får in... aaaaaaaaaaaa PINSAM historia!!

  • viktualia

    Snartis - är det väldigt opraktiskt att byta bil med maken under en period? Om den är enklare att hantera för dig?

    AM - sådana där stolpskott till FB-statusrader gör mig mörkrädd!! baaaaaaaaaaaaa Eller som en fd kollega som bloggade om att hon inte ville jobba... KLANT!

  • viktualia

    AM - heja!

    Snartis - jobbigt med hästen!

    Ore - tillgänglighet i form av sådan jour kostar pengar! heja dig! Maken har ett sånt system, han tidrapporterar lite extra tid om det ringer när han är på semester/ledig.

    Ego - själv härjar jag vidare.... Tänkte gå på promenad men nääee det är så himla halkigt och min fot är inte 100 än. Har hunnit hamna i ett jobbdebackel modell förvirrat, men men... det har nog retts ut eller jag vet vad jag tycker i alla fall. Dealen på min planet är att jag kommer att tillbringa varannan onsdag på jobbet, men tidrapportera alla onsdagar i tjänst. Dvs jag måste jobba runt 1,5 timme om dagen jag är hemma - vilket överensstämmer med hur länge Trollet sover per dag. Hittills känns det helt ok.

    .. nu blir det bilutflykt i hålan istället för promenad... småtrist men är det halkigt så är det..

  • viktualia
    fru AM skrev 2011-03-08 12:17:03 följande:
    Tro't eller ej men Yasuragi överklagar INTE förlusten i Hyresnämnden!!!

    Dags att fira med en semla kanske!? 
    tjohooo! men ni får bygga ett onödigt badrum åt honom... eller hur var det? ni vann halvt?! eller?
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!