• viktualia

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    PB - hälsa Piggelin och sköt om dig/er!!

  • viktualia

    Parnassia och Klockarbol - gott att se er här!

    Ego - har haft en ljuvlig dag hos en gammal vän som har en son i samma ålder som Trollet. God lunch, ljuvlig långpromenad i solen, upptäckt av ett mysigt fik och många viktiga samtalsfrågor senare - är vi hemma igen. Enda smolket i bägaren är att Trollet är väldigt lös i magen... gårdagens satsning på blåbär verkar mest att få bajset att bli blått... ehum...

  • viktualia

    EA - håller tummarna!

    BS - heja Iris och dig!

    Ego - hur i HELA friden väljer man dagis?!? Kommunens hemsida innehåller minsta möjliga info. Hur har ni gjort??!? Sprungit runt på studiebesök?

  • viktualia

    Parnassia - stackars maken!!! ge honom en stor kram från mig!!

    Dagisval - problemet är ju att vi känner så himla få här i hålan och de som finns bor inte i vårt område = har barn på dagis onödigt långt bort. Ska intensifiera rotandet i frågan... och hoppas att maken också gör det.

    Trollets mage - är fortfarande kajko... majsvälling kanske vore något...

    Snartis - spännande med RUL men hoppas att du får må bättre framöver!

    Ore - heja jobbsökandet!

    Ego - strålande solsken och perfa promenadväder!! Riktigt mysigt att vara hemma och busa med Trollet!

    Omsan - spännande med stormöte om dottern!

  • viktualia

    MSW - försökte läsa på www.cancerfonden.se/sv/cancer/Vardagen-forandras/Liv-utan-mjalte/ men fattar nog inte riktigt... på vilket sätt mår du risigt av historien med mjälten?! kram!

    Parnassia - skattjakt med bilder eller snöre(som bildar hinderbana) funkar väl? Chokladbanan eller annat gott som fixas över eld?

    Ego - har just jobbat en timme medan Trollet sov. Han vaknade och pep, men har nu somnat om i min famn... det är då man märker att han inte är nån pyttebebis längre... men men... det är ju oootroligt gosigt. Hans mage är fortfarande kass, men han äter, dricker och kissar ordentligt. Jag köpte risvälling och gav honom till mellanmål, hoppas att detta går över snart...

  • viktualia

    Snartis - heja lillkicken!!!

    Och skönt med lugnande besked för Mugglan!

    Och heja september!

    Ego - tack för all input om dagisval. Det börjar bli lite tidspanik med att gå på studiebesök...få se hur vi lyckas. Igår bestämde vi oss dock för att köa till ett föräldrakooperativ med bra rykte. Egentligen ligger det 2 km åt fel håll, men det kanske är värt det. Vårt allra närmaste har vi bara hört dåligt skvaller om, menjag har aldrig hört VAD som är dåligt...tröttsamt.... för min del är det f ö mest kombin pendling o dagistider som känns rörigt.

    En annan fråga på samma tema - hur har ni gjort med inskolningen? Är det en förälder som sköter den? Hur begär man föräldraledigt för det i förväg?!?! Lagom förvirrad....

  • viktualia

    Porchez - jaaaaaa jag VILL att det ska vara PRINSEN du hittat!! *hejaklacksdans*

    inskolning - alltså frågan från min horisont är inte så mycket vilken typ av ersättning jag kan begära från FK, utan snarare hur mycket TID det kommer att ta. Men mellan att jag slängde ur min fråga och nu, så har maken insett att det måste bli han som tar hand om detta. För som AM skriver så kan jag ju inte flänga mellan jobbet och förskolan... eftersom avståndet är 7 mil... (medan maken har max 4 km).

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!