• viktualia

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Nenne - nej jag äter inte mangoskal!

    Vänner - mysigt med konferens!!

    Nenne igen - bortrationalisera stryktvätten... näeee... pretto-Vickan m make klarar inte sånt...hihihihi

  • viktualia
    nennesjuttioåtta skrev 2011-03-31 21:52:59 följande:
    Idag kom vi på vad som ger mest fart framåt på Pricken när han kryper. Är det mamma? Nä. Är det en gul virkad hund? Njä, men det gick åtminstone framåt (bara mamma cirklade han runt runt på stället)... En liten flaska D-droppar? Wroom! Rakt framåt utan att nudda marken (nästan). Vem kunde ana?
    Vad får Trollet att sitta tyst och lugnt på samma ställe utan att bry sig om omvärlden? Svar: Pappans miniräknare modell naturnörd gymnasist årgång 1992... eller kanske ingenjörsplugg 1999..

    Imorgon får Trollet följa med mig till jobbet en sväng, inklusive ett jobbmöte. Gissa vad mamman tänker ta med sig...
  • viktualia
    Oupsie skrev 2011-03-31 21:58:16 följande:
    Idag har vi varit och träffat min farfar lite snabbt, han orkar inte så mycket tyvärr. Men han blev väldigt glad att se Daisy, han fick till och med tårar i ögonen. Lilla farfar.
    Åååå! Blir lite avis... Jag saknar min mormor, som gick bort för två år sedan, väldigt mycket. Och tänker på hur lycklig hon är där uppe i himlen, när hon tittar ner och ser de tre barnbarnsbarnen som alla fötts efter att hon dog. Och tänker på hur häftigt det hade känts om jag hade fått visa upp Trollet för mormor...  

    Sovdags var det nog nu... Kram på er alla!
  • viktualia

    Godmorgon!

    Har fnissat mig igenom årets upplagor av aprilskämt! Och har lyckats söva sonen två gånger... Första gången somnade han gott och precis efteråt ringde det på dörren. När jag hade pratat klart med besökaren hördes det fortfarande inget inne från sovrummet, så jag antog att sonen sov vidare.... Jag passade på att mecka lite med annat i fem minuter, men så hörde jag skumma ljud från sovrummet. När jag öppnade dörren satt Trollet i fel ände av dubbelsängen (där han hade somnat) och bläddrade förnöjt i en bok som han hade hittat på mitt sängbord... hm.. smart morsa... eller inte... det är ju klart att han höll sig tyst för att få vara i fred... ha ha ha.. Jaja, nu sover han förmiddagssömn och lugnet råder.

    Laddar för en tur till mitt jobb i em. Kan bli spännande med Trollet som medhjälpare. Sen börjar det bli DAGS att skaffa ett par dojjor till Trollet. Om inte annat för att kunna montera om vagnen så att vi slipper åkpåsen/ligginsatsen... men det får nog bli morgondagens projekt... har ju inte roligare än så...

    Passar på att bjuda er alla på en fruktig drink - ananasjuice och lite rom kanske! Det är ju FREDAG!!Skål

  • viktualia

    Förresten! Måste rapportera en sak!

    Hårborste - alltså... efter era långa diskussioner på temat så var jag tvungen att testa en ny variant. Min gamla borste är från Bodyshop, säkert 15 år gammal och med plastpluppar/spröt. Den river "härligt" hårt genom mitt ganska tjocka hår och jag tycker att den är helt ok. Igår shoppade jag en ny. Hittade en med svinborst på Kicks. Den är verkligen annorlunda. Dels så borstar den inte hela vägen igenom mitt tjocka hår... dels blir håret ganska flygigt MEN när jag väl kämpat färdigt (dubbelt så långt tid som gamla borsten och med hjälp av en skvätt vatten på borsten) så blir håret mjukt, lent och stiligt! Fascinerande värre!

    Nån med synpunkter på detta? Borde jag byta balsam? Dra i nån produkt? Varför blir det flygit först?

    - varsågod att spekulera!

  • viktualia
    BrudSommar2006 skrev 2011-04-01 13:08:20 följande:
    Borste med plastspröt med plastpluppar, gud så plågsamt, aj vilken tortyr, hur kan man få för sig det??
    Det kräver ju sin träning... och jag har nog ägnat mig åt det i typ 30 år.... eller nåt ditåt...
  • viktualia

    Parnassia - himmel vad bra med kåsa till sånt!! hihihi!

    Snaily - inboxen!!

    Ego - Trollet verkar inte vilja sova... eller i alla fall inte när jag hade planerat att han skulle somna... hm.. jaja... gosig är han i alla fall... så jag får väl packa ihop honom och mig i tvsoffan och hoppas på lite lugn!

    God fredagskväll på er!

  • viktualia
    BrudSommar2006 skrev 2011-04-01 21:21:29 följande:
    Har köpt våffelsmet för Kejsarvåfflor. Vad är det? Är det som vanliga våfflor??
    det är bara Kungsörnen som hittat på namnet... vanlig våffelmix! Inget magiskt!
  • viktualia

    här är det seg lördag... regn o grått ute och tomt utan maken. Nu sover Trollet och jag får väl ta tag i strykberget... Vad 17 hittar man på en dag som denna... hm...  men men... det är väl nyttig att ha långtråkigt har jag hört... vilsamt är det i alla fall.... 

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!