• viktualia

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Snorkis - kramen!!!!!

    Ego - Sitter med Trollet i knät, han har 39,4 och gnyr... gubben...

  • viktualia

    MSW - grattis!!! Kram!

    Ego- trött efter ännu en sömnlös natt och en hysterisk arbetsdag.... kram på er!!

  • viktualia

    Hann inte mycket i förra inlägget... befinner mig i bil på väg till sväronen, känns väl sådär när man är sliten. Men å andra sidan är nog miljöombyte en bra grej just nu. Trollet är fortfarande toksnuvig och har just somnat här i bilen. Hoppas att det blir hanterbart att flytta in honom när vi kommer fram!

    Smint - lät jobbigt m akuten! Kram!

    Snaily - bra med trevlig föräldragrupp!

    Cicci - coolt m Mallis och ha en mysig helg!

    Lappis- jag återkommer m gotlandstipsen när jag har riktig datatid....

  • viktualia

    Nässpray kräver oftast mer fasthållning än vad maken och jag är bekväma med... Trollet har inte fattat den galoppen alls... men vi försöker o igår lyckades vi lura i honom lite alvedon mot febern....också ett avancerat projekt...

  • viktualia

    Hattis- det där med deklarationen beror på att du är gift. Din make får garanterat plastversionen av utskick, de sparar lite papper och plast!

    BS- joo allt sånt kräver fasthållning och därför används sånt väldigt lite...

    Ego- inatt har Trollet sovit gott och nu är vi alltså hos sväronen som bor i en glänta i skogen, dags att gå ut och njuta av vårvädret!

  • viktualia

    Låter som en härlig dag,Tinga!! Själv har jag hunnit med två skogspromenader och massa frisk luft!!! Precis vad jag behövde!!!

  • viktualia

    Oms - ha en ljuvlig natt, du är sååååå värd att få roa dig!!!

    Ego - bra att komma bort från min vanliga värld, börjar inse hur frustrerad jag är över min nuvarande vardag. Jobba deltid suger, men det är bara att stå ut till semestern!

  • viktualia

    Problemet är dels att det är svårt att avgränsa vad jag kan hinna på 60%. Dels har antalet arbetsuppgifter exploderat och då är svårt att veta hur jag ska hinna bidra på ett rimligt sätt. Och allt detta medans vi fortfarande är utan chef och arbetsledning... plus div adminstrativa förändringar som ökar arbetsbelastningen på ett otydligt sätt....baaaaa

  • viktualia

    AM - läskigt är bara förnamnet! *kramar om*

    Parnassia - låter som en hysterisk helg....

    Ego - själv är jag hemma efter en väldigt vilsam helg hos svärföräldrarna. Ibland blir jag sugen på att bo sådär... i en glänta i skogen, men med knappt 3 mil till storstan. Men sen tänker jag på hur sanslöst långt det är till min hemstad... och på hur mörkrädd jag är... och då blir inte gläntan lika attraktiv....

    godnatten!

  • viktualia

    Cicci - låter som en ljuvlig helg!!!

    Liten - här Trollet fastnat i stl 80 men har nog vissa kläder i 74 kvar också. Framförallt ett par bruna manchesterbyxor som numera är helt blanknötta på knäna efter allt krypande!

    Lappis - det där med sjuka barnfamiljer... alltså jag har verkligen inte förlikat mig med att jag hör dit numera... och att förväntningarna på att bokade planer verkligen blir av ska vara rimliga.... gaaaa... svåris!!

    Ego - sitter i kortärmat på balkongen och myser medan Trollet sover. Borde göra värsta jobbinsatsen och det skaaaa ske... strax... är bara så mysigt att sitta här och dumsurfa lite och lyssna på fågelsången!!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!