• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Piggelin: du frågade ju om dina grannar 2 hus upp i backen - och ja det är min kollegas kompisar (Hon var tandläkare, han systemvetare va?)

    Jag tyckte inte sex under amning var ngn höjdare, för man var så torr. Men sedan köpte vi Klick på Apoteket och det har använts mer än en gång... Nu tex under grav så njuter jag nästan mer av sex än när jag är ogravid (så var det med Moa också, tror jag blir mer känslig både på bröst och i musen) men jag har ju denna gång flytningar from hell, så jag får lätt småsår runt blygdisarna. Så därför måste vi smörja extra även nu, fast jag inte är det minsta torr (visst behövde ni den detaljinfon?????)

  • muggles
    Mopedvin skrev 2011-02-03 13:14:42 följande:
    Mugglan - jag är ju barnmorska...
    Just det ja, glömde för ett ögonblick...
  • muggles

    Vi är i full gång med vårt nya sovrum därhemma. Snickarfirman (ngn i Götet som behöver en bra snickare - säg till) byggde själva väggen, drog elen och spacklade på 3 dgr förra veckan. Nu väntar vi bara på målaren som i vanlig hantverkarstil inte har hört av sig när han skulle (vår snickarkontakt är bortrest, annars hade nog han sett till att målaren ringt). Men vi har avvaktat lite så vi har hunnit hitta tapeter.

    Så det blir en fondvägg med den här: www.wallstore.se/hanna-8533-p-1388-c-143.aspx i hallen på övervåningen. Kul med lite färg!
    Och så den här som fondvägg i sovrummet: www.engelskatapetmagasinet.se/shop/15/page.asp&type=ecom3&page_nr=1&sub_nr=105&id=22047

    Jag hoppas vi hinner klart innan Ada och Beda bestämmer sig för att titta ut - det suger lite i tarmen att börja förbereda lite för deras ankomst också - men då måste vi först flytta in i vårt nya...

  • muggles

    Kram till Snorkis och Frullan om ni läser!

  • muggles

    AM: ja på den sk miljöbilden har jag för mig att det är en gardin framför om det är det du menar. Annars är det bara en vit bakgrund och mönstret är skuggningen. Den är mkt finare i verkligheten, tycker inte färgerna (vi valde den med grå skugga) kommer fram bra på bilden.

    Tinga: ja det är nog lite mer "hur det funkar på neo" med rutiner (dvs när får man vara där, bör båda vara där etc) jag är ute efter. En kuvös har jag iaf sett på tv...

    Apropå egna nojor så har jag allt sedan operationen nojat över att Ada (den fd donatorn) inte har rört sig lika mkt el lika kraftigt som Beda. Och så har jag tänkt att "men hon kanske växer ikapp" och lugnat mig. Senast vi var på ul låg båda i säte vertikalt "upprättstående" i magen. Att Beda snurrar runt har jag fattat för än sparkar det nedåt och än uppåt och nu börjar det bli kraftigare sparkar dessutom. Men Adas sparkar jag bara känt svagt neråt och väldigt mkt mer sällan. Så börjar ju nojorna då: "hon har fått för lite blod och fått hjärnskador" etc. Hade laddat för att fråga läkaren på ul igår. Men så såg vi på ul att de flyttat sig så nu ligger de båda med huvudena neråt (dvs de gjorde det just då på ul) men mer horisontellt i magen. Så alla sparkar jag känt på höger sida av magen - och trott varit bara Beda - har nog varit både Ada och Beda

    Skumt att man inte känner det tydligare hur de ligger. (De sparkar ytterst sällan samtidigt - därav svårt att veta vem som är igång...)

  • muggles

    Vickan: jag tror nog att studiebesök funkar här i Götet eftersom det var min förra BM (numera är jag ju på spec-mvc) som föreslog det och hon har jobbat på specialförlossningen tidigare, så hon borde veta hur det går till där.

    Herregud vad den här världen är liten förresten! Alla verkar känna alla med förnamn typ - undrar om de har sådana där UL-konferenser där de har föreläsningar för en ny teknik för att upptäcka didderidatt på dagen och sedan super de sig fulla på kvällen och tafsar på varandra på dansgolvet. Klart de har, vad dum jag är!

    Ni som var med förra året vid den här tiden kanske har ett svagt minne av att jag uppsökte en gynekolog privat bara för att se att allt var normalt efter MA. Denne man fick jag tips om via FL givetvis - många var nöjda med honom - och han sa då vid besöket för ett år sedan: "jag jobbar även på MVC i din stadsdel så när du blir gravid sedan kan du komma till mig". De på Carlanderska visste vem han var, och min KUB-BM på Barnmorskegruppen visste vem han var. Min nuvarande BM på spec-mvc är också KUB-BM men på landstinget och hon kände givetvis vår KUB-BM på Barnmorskegruppen (och den där manliga gynekologen). Och så vet alla vem Sverker är såklart Jeeeeesus - vilken ankdamm! Värre än i min bransch...

  • muggles

    PB: otroligt bra jobbat med dina 6kg! Jag tycker det går väldigt snabbt!

    Sweet: fast jag fick inte skavsår av sex utan jag får sår av flytningarna, helt utan att ha sex. Men att dessutom ha sex är lite tricky. Det går inte alla dagar Maken säger att jag får vinka med lillfingret när det är läge Ibland frågar han hur det står till där nere så han har lite koll, höhö.

  • muggles

    Nenne: bra att du har mer normalt arsle nu då men skumt med att det känns trångt långt in (?).

  • muggles

    Vickan: är du täppt el varför nässpray? Jag körde koksaltlösning (Renässans) varvat med nässpray sist jag var förkyld. Koksalt kan du köra hur mkt som helst, hjälper nästan lika bra.

  • muggles
    Hattis skrev 2011-02-03 20:32:19 följande:
    Den lever!!!
    KNULLTRUMPETER!!! Det trodde jag faktiskt ändå... även om du skrämde oss lite.
    viktualia skrev 2011-02-03 20:32:25 följande:
    Och Smints son fick också ett fint namn!
    Du gillar verkligen att göra folk nyfikna Vickan! (Tänker på dem här som inte har BT...)
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!