• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Telis skrev 2011-02-05 12:01:09 följande:
    Styleroom kan jag för övrigt fastna på i evigheter. Jag blir så fascinerad av att folk orkar lägga ner så otroligt mycket tid på renovering och inredning. Som det här till exempel: www.styleroom.se/album/2032 Det är ju jättefint men hur orkar man med så mycket vitt och svart?
    Det här skriver jag under på! Fick tipset om Styleroom av Vänner och jättekul att se vissa men som sagt, hur orkar folk ta så förbannat många bilder och ladda upp?! Typ soffan ur 3 olika vinklar, suck. Personligen tycker jag att lite svart och vitt kan vara effektfullt men när hela huset (även utsidan!!!!) är i de 2 enda färgerna blir det ju lite ängsligt. Och man gör det ganska enkelt för sig... det kan ju liksom inte gå fel, eller? Det var ju inte så att man direkt fick några överraskningar någonstans...
  • muggles
    viktualia skrev 2011-02-05 16:01:33 följande:
    Sweetan - härligt med lite inläggsbombning från dig! Själv drog jag till apoteket och köpte lite viktigheter... och lite bättre känns det nog. Sedan... inspirerad av Mugglans "slot-tider" så lyckades det bli en svängom i gästsängen (Trollet sov i vår säng).. det handlar nog mest om att inse att det är slot-tider man ska leta efter...  Lusten finns bevisligen... ska bara hitta rätt fokus också (dvs inte passa på att tömma tvätten, gå ut med soporna, sitta vid datorn och tusen andra projekt... när sonen äntligen sover...)
    Precisely! Skit i soporna
  • muggles

    Här har vi fått en Moa som börjar kissa väldigt väldigt ofta, vissa dagar typ var 20:e minut. I natt var hon uppe 5 ggr (varav det inte kom ngt en gång). Har sökt på VC både för en vecka sedan och nu idag men de hittar inget i urinen. Suck. Hoppas det går över... Ngn som känner igen det?

  • muggles

    Såg ni min hjälte Sverker Ek på Rapport idag?!

  • muggles

    Hattis: "skönt" med lite mer illamående, hoppas det håller sig så där lite lagom...

    Sweet: wow bra jobbat! Vi har absolut inte den frekvensen som Oms och mer sällan nu än innan grav pga underlivsproblemen, men man ska inte jämföra sig med andras frekvens. Det viktigaste för förhållandet tror jag ändå är att man har kroppskontakten kvar; kramar, pussar, närhet, ömhet och att stötta och lyssna på varandra. Har man det kvar, så är det nära till att ha bra sex. Börjar man däremot leva parallella liv där man knappt tar på varandra så är steget så mkt längre...

  • muggles

    Packade upp vår vagn i fredags bara för att se att allt var komplett och inget sönder och blev himla nöjd över vårt köp! Sedan packades den ner igen och får ligga till sig i garaget...  Tack Fossing igen för tipset!

  • muggles

    Ha vad lustigt: Jakob Seth Fransson - medförfattare till Solsidan och med i senaste avsnittet (veterinären som säger att nymfparakiten är deprimerad) är en gammal kompis till mig! Har varit på diverse blöta skidresor/segelresor med honom. Han är jäkligt duktig på att skriva manus (har skrivit massor till Parlamentet mm), lite imponerande tycker jag. Vi har dock ingen kontakt idag, men känns sjukt att se ngn man känt så väl spela med i en så känd serie...

  • muggles

    Smint: jag tycker inte heller att du ska amma om du mår dåligt av det. Kruxet är väl alla andra som säkert kommer att ha åsikter om du slutar amma, så kanske du mår dåligt av det istället? (Tänker på Solsidan-avsnittet igår...) Tyvärr är det ju lite amningspropaganda i det här landet, det är mest PK att amma...
    Själv är jag glad att jag gillade det fast det ändå kanske hade varit lättare för mig om jag inte hade gillat det, med tanke på alla problem jag hade. Men jag har kompisars kompisar som inte alls gillade det heller och slutade rätt snart, så du är inte ensam.

  • muggles

    Koko: hoppas det går bra och att det inte är ngn propp el ngt annat hemskt!

    Snaily: har ingen som helst koll på tingsrättsförhandlingar tyvärr!

    Lappis/Piggelin: mmmm, det receptet låter gott - sparat!

    Nu väntar jag bara på det där körsbärsbryléreceptet också...

    Lappis: hur ser det ut i kön, el har ni inte kollat på senaste?

  • muggles

    En fråga: behöver man koka lasagneplattorna? Brukar jag inte göra när jag gör normal lasagne - är det annorlunda i detta recept?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!