Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    verkar som det ska bli kallt i helgen iaf, men snö på lördagseftermiddagen. Nåja, skidor kan jag åka när som helst. Fikaluncha med koko är det svårare att få till.

    heyy, nu kom maken hem från skidspåret!

    NEJ!! Det är ju onsdag idag! Fan!

    *piuh* Maken fnyste och sa att det var ju onsdag i söndags.

  • nennesjuttioåtta

    Jag får ta med Snaily på akupunktur på lördag

  • nennesjuttioåtta

    Mugglan – helt galet att det är två som sparkas om vartannat, vilken grej! Vad skönt att det såg bra ut! Och håller med om Klick, vilken räddning! Nu när jag ammar så blir det ju bromsskriiiik på väg in annars så man nästan känner hur slemhinnan hyvlas bort. Tackar som frågar, förresten, angående babianröven. Den är bra, fast ibland råkar jag prutta utan att kunna rå för det så det gäller att ha klart bakåt så man slipper skämmas. Hemma är det ju full gas men på stan är det ju inte lika charmigt. Annars så känns det tajtare än innan, nästan för tajt. De kanske tog något stygn extra för att vara snälla (jäkla karlar)? Fast det känns som för trångt ganska långt in, så jag tänkte bara häromdagen om det är svanskotan som fick sig en knäck kanske. Det känns liksom inte som att det spänner (muskulärt) utan det sprids i hela bäckenet (not in a good way). Men det var länge sen som det kändes som allt skulle rasa ut, helt galet att man läker så snabbt ändå.

    Vickan – vassego, jag hatar rinnsnuva för mina näsvingar börjar nästan jämt flagna av allt snytande. 

    Tror Hattis skulle på VUL vid 16?!?

    BS – längdåkning är ju suverän träning om man vill tappa kilo. Nu vet jag ju inte om du kanske rentav är en gammal elitåkare, men tänkte på det du skrev om golfbanan. Jag såg en teknik-DVD med Janne ottosson men det finns säkert andra på Youtube, som hjälpte mig jättemycket. Jag har varit totalt hopplös i spåret annars. Det enda jag haft gratis är balansen och orädd för fart i utförsbackar från slalomen, sen har det varit ett jävla viftande med farliga stavar och skidor som helst åkt bakåt. Nu går det åt rätt håll, fast det går ju inte så fort, men det känns effektivare och det syns resultat på bara några pass

  • nennesjuttioåtta

    Smint – OOOHHH!!! Lycka till!

  • nennesjuttioåtta

    Är det ingen som har Hattis nummer?!??! *orolig*

    Hurra Smint, välkommen filuren!!! Bra jobbat!

     

  • nennesjuttioåtta

    Underbart PB, 6 kg är ju en hel del! 6 st mjölklitrar!!!! 

  • nennesjuttioåtta

    AM – lohoooo seheeeer  
     

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!