Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    hallå?!?! *testar om internet funkar i snöoväder*

  • nennesjuttioåtta

    Nämen, där är ni ju!

    Jag vet fortfarande inte Oupsienamnet

    Hallå där ute! Idag har vi varit på babysång. Inte lika poppis som sist men väldigt spännande med alla andra barn (jag är mest chockad av oss – vadå är det FLER ÄN VI som har fått barn förra året?!?) 

  • nennesjuttioåtta

    ska samla kraft för att gå ut och hämta posten. Sitter i strumpbyxor eftersom jeansen blev blöta av all snö. Ska jag ta på mig mysbyxorna eller vågar jag mig ut som en ballerina (bara därför kommer jag slå omkull mig för det är ju jävligt halt). Ser redan nu hur jag kommer ligga och fläka med benen som en bambi.

    Cicci – Skön fredag! 

    Barnrum – Pricken har fått tapeter i sitt, det var väl snällt? Sen ligger det lite leksaker som han ännu inte kan hantera (radiostyrd bil...) och snart kanske det kommer upp en hylla också. Vilket år som helst.

    Åh sällar mig till tröttmössornas armé. Den här veckan har han börjat äta varje–varannan timme på natten mot tidigare 3-4:e. Vad snabbt det går utför med humör och ork! Och påsar under ögonen med, tack, tack. Blir han (hemska tanke) inte mätt längre på mig eller säg att det är tänder! I morse sket han så det var svallvågor när jag öppnade blöjan (den infon fick ni gratis). Kanske ska ge honom gröten på kvällen istället för lunch, fast han äter kanppt utan sitter mest och lallar med skeden (fatta vad långt den kan flyga!) och klafsar i tallriken. Tänkte att han skulle tycka det var roligt att äta mat och petar i honom några skedar innan han får gå bananas. Funkar ju sådär. Eller han blir ju skitglad när haklappen åker på men kniper igen den söta munnen och den där gröten sitter ju som tapetklister över hela honom sen.   Igår kokade jag potatis och morötter så idag blir det en test av potatis igen. Kanske är en större hit än den där trök-gröten.

  • nennesjuttioåtta

    Fossing – märkligt med kastrullen!  

  • nennesjuttioåtta

    å fy fan vad jag är godissugen. 

    Nähä, rövskägg – passar det en fredag? Fast idag blir det torsdag, det blir ärtsoppa och pannkaka idag (den hann inte bli klar i tid igår innan blodsockret slog i botten) 

  • nennesjuttioåtta

    tack vickan

    Oupsie – ÅÅÅH det namnet hade jag också som favorit länge! Men det sket sig ju, haha! Underbart! 

  • nennesjuttioåtta

    vi tänkte göra en bokhylla som ser ut som en tallrikshylla så att böckerna står med pärmen framåt istället för med ryggen. Tar ingen plats just och så ser de hur böckerna ser ut när de ska välja sen. Just nu läser vi bara Knacka på, Hej! och Det var det fräckaste!, hur ofta byter ni bok? Det är ju mest för en mysig stund men ändå.

  • nennesjuttioåtta

    ska samla ihop mig och skriva en shoppinglista. Just nu ser jag salta sillar och jellybeans som simmar omkring framför mig men borde tänka på vad som mättar lite också. Kexchoklad kanske. Eller kyckling.

  • nennesjuttioåtta

    borde städa eftersom vi får finbesök i morgon men orkar in åååh kolla! crispy bites!!! Och lakritsstänger med hallon!

  • nennesjuttioåtta

    fosing – han är 5 månader. Fast i onsdags fick han ersättning innan han somnade eftersom jag var och tränade men inte hjälpte det. Napp funkar inte, inte heller att ligga närmre pappan mer än ett litet tag. Sen vrider han huvudet ur led (hungertecken) 15 gånger och så är det väl dags igen då. Och mina bröstvårtor känns som utdragna till max och gärna lite tuggade på. På morgonen äter han också jätteofta men mitt på dagen och fram till 6 kanske, kan det gå mer än 5 timmar innan han vill äta igen ?!?! Tycker inte han äter särskilt länge heller, och jag har börjat ge båda brösten. Men han har alltid varit en snabbätare: SCHHHHHLUUUURRRR SCHLUUUUR *hämta andan* SCHLUUUUURRPP *färdig* 4-5 minuter, max. Om han var hungrig borde han väl äta så länge han kunde?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!