• Fru E

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Lappis-det är du och jag

    PB-lika klok som alltid

    När vännerna i "gänget" fått barn har vi sagt att de får höra av sig när de vill att vi ska komma och hälsa på men hos båda har vi varit där relativt snart efter hemkomst eftersom de själva ringt och frågat om vi inte kunde komma. Sen har vi varit noga med att säga till att vill de inte att vi ska plocka upp E & S så får de säga till likaså om de inte vill ha besök men ännu inte fått någon tillsägelse . Men allt är på deras villkor vilket de vet om så det känner vi oss trygga med. 

  • Fru E

    PB-då har jordgubbarna blivit av med sin "gröna hatt"

  • Fru E

    Nenne-kan man ha celluliter på vaderna själv har jag redan fina åderbråck på smalbenen och celluliter jag med

  • Fru E

    Klockarbol-äh jag läser som en kratta och var snabb med att skriva att du bara snoppade gubbarna


    Ingen som vet hur man får bort jordgetingar har upptäckt flera hål som de grävt ett par meter från ytterdörren där asfalten går över till stenar och det ligger lite grus emellan. Trodde först det var myrhål när jag tittade snabbt men sedan såg maken getingar och visst är det så vilket är otäckt!
    Myror kan jag tåla men vill gärna inte riskera getingstick när det kommer små vildingar på besök.

    Måste säga att jag blev positivt överaskad idag när jag var och tog blodprover på Vc, jätte trevlig läkare som hade mött flera "i min sits". Fick ta 6 rör med blod och allt jag önskade utom immunförsvaret där hon inte visste något bra prov eller rättare sagt inte kunde tolka dess resultat. Får svar efter semestrarna gissningsvis vilket är helt ok.

    Mot träningsmattan och vikterna


     


     

  • Fru E

    September-det har jag med snappat upp från din tråd fick ta ämnesomsättning, gluten, urinprov, koagulering, vitaminer och något till. Förväntar mig inte att de hittar något men skönt att bocka av det från listan inför nästa FET.

    BS-jag tror då att Iris är helt normal

    Oupsie-har ni kommit iordning något nu i huset?

  • Fru E

    Smint-håller med Ore Vero Moda har många fina klänningar nu till bra priser har även hittat snygga på HM

  • Fru E

    Parnassia-hmmm tycker inte de ser ut som bin egentligen utan som getingar men ska googla lite och återkomma känns osäkert att ha dem där eftersom vi går över "hålen" där de kommer ut varje dag.
    Jo humla och bi/geting ser jag skillnad på däremot har vi nog humlebon både i trädgårdsskjulet och under takpannorna..........får nog spruta lite radar i förebyggande syfte nästa år när taket antagligen ska bytas.


     

  • Fru E

    Vickan-du som är bra på att snoka reda på saker hur får man bort dålig lukt i diskmaskinen!?! Vår är knappt ett år gammal och har de senaste två veckorna luktat unket, både inuti och när vi kört den. Vi kör den en gång per vecka ungefär och det är inte själva disken som luktar.
    Har provat att köra den tom några gånger nu med två tabletter i men det har inte hjälpt så mycket, tog loss alla armar och filter nyss och diskade. Kör nu maskínen med citronsyra men vad gör jag mer

  • Fru E

    Pb-öppnade maskinen nyss och det har blivit lite bättre men man kan ana lukten fortfarande, men hade bara lite citronsyra hemma. Ska köpa rengöringstabletter imorgon tänkte jag och diska maskinen tom ett par gånger till.

  • Fru E

    Pb-ahhh ska trycka på knappen med powerstrålarna nästa gång så sprutar det rejält, också i med tablett och ev rejäl dos citronsyra lika bra att ta tvättmaskinen med när jag ändå är igång!
    Tycker bara lukten borde försvinna snart, har kört maskinen tom två/tre gånger...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!