• Fru E

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Lappis- så länge det bara är nr1 så är det helt ok
    Men han är ganska söt när han ligger och pratar i sömnen i sin korg nu, nästan så han är förlåten

    Oupsie-säg till om ni vill ha en lekdejt av Buster han behöver träffa lite kamrater i sommar

  • Fru E

    Samsovning håller jag med mig utanför men med  Buster några meter bort i sovrummet nu och jag inte sover bra kommer nog ev barn att få sova egen säng i sitt rum

    Grattis till alla som fyllt

    Porchez-hur går det med Hunken 2

  • Fru E

    Snaily-måste erkänna att jag var osäker på rasen först men maken har alltid velat ha en och efter att jag läst på ordentligt och träffat de som sålde valparna fick jag alla mina frågor besvarade. Men visst det är ett stort steg att gå från tax till amstaff
    Tyvärr har de fått dåligt rykte pga oseriösa ägare och tas ofta för "kamphundar" etc men av vad jag läst är de helt underbara familjehundar vilket vi hade som krav då många har barn runt om oss.
    Buster "tränas" för fullt med andra hundar (sitter ofta ute vid fotbollsplanen där många av traktens hundar passerar liksom barn, cyklar etc) för att se till att han vänjer sig. När vi börjar jobba efter semestern kommer han att vara på dagis och får där träffa andra hundar av alla slag, bla en hund som ett kompispar har.

    *pepp* *pepp* *pepp* *pepp* *pepp* inför BVC besök! Så länge Yngla växer som hon ska får hon i sig tillräckligt
    Min kusin levde på korv när hon var liten och äter i dag allt

  • Fru E

    *rusar in*
    Nenne-sa du cupcakes - Min favorit frotsting är lika delar färskost och valfri smält choklad, bara att köra med elvisp och ev ha i lite smör. Blir inte alls lika söt som övriga som har florsocker i sig och får en fast konsistens som är lätt att spritsa.
    Som basrecept använder jag mig ofta av Martha Stewarts tex: http://bakpassion.blogg.se/2009/october/-mini-dark-chocolate-raspberry-cupcake.html kan även byta ut kakaon mot marsanpulver för att få vaniljsmak.
    Tyllar och sprits kan man köpa på Ica om man bara ska använda dem då och då, de har ett litet baspaket. Jag tycker de i metall är bäst och har köpt från lite olika sidor på nätet eller i butik (Tårtdekor, kakburken mfl).
    Muffinsplåt är att rekommendera så du kan använda vilka formar du vill och få bra resultat, finns även det på Ica om du vill ha de som tar 12 alt 6 st. Även Öb och Rusta kan ha muffinsplåtar.
    Våra hortensior är relativt stora buskar, mellan 1-1.5 m höga och rätt omfångsrika 

    Parnassia-tack för att du tänker på Buster . Har nyss varit på första valpkursen med honom, många små raser som Buster nog kommer att springa över när det blir frilek . Bara ett par st hundar som var i hans storlek än så länge men några av dem ska ev byta till tisdagsgruppen så vi hoppas att att inte alla byter grupp så Buster får leka på samma villkor.
    Fick lära oss att använda klicker och s*t*n i gatan vad fort han lärde sig det . Tex skulle de lära sig att söka kontakt spontant, sluta försöka ta godis som man har i handen och lära sig betydelsen av nej.

    Snartis-lycka till

    PB-alla blommor som du räknade upp kan Nenne få gratis av mig på posten

  • Fru E

    September-jag fyndade mina MBT på Intersport för 500 kr tror jag det var , hade tom 4 olika par i min storlek så passade på att köpa med Gore Tex så de  inte är lika känsliga

  • Fru E

    Snartis-iiiihhhhh hejja lillebror!

    Oupsie-vi går på valpkurs i din ort, uppe vid det stora studentboendet i norr

  • Fru E

    Oupsie-japp det är en privat hundskola, om du är nyfiken befinner vi oss på plats 17.30 till 19.00 i din ort

  • Fru E

    Oupsie igen-vi ses mer än gärna för att gosa valp var beredd på vassa bissingar bara

  • Fru E

    Nenne-kvittra när det ösregnar!?! *kan du inte skicka över lite energi *

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!