• Fru E

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Nä nu sängen!

    på er!

  • Fru E

    Nenne-naj har du övergett mig i våga vägra FB

  • Fru E

    De tre tappra musketörerna då

    Gissar på att min arbetsmoral inte kommer att vara på topp idag men visst ska man trappa ner långsamt inför semestern

  • Fru E

    Oupsie-ja trådfika får vi snart ha vi måste ju få hälsa på Daisy utanför magen med

  • Fru E

    Tinga-ohhh då kanske jag skulle göra ett besök på intersport idag gissar att det är butiken på köpcentrat hos oss?

  • Fru E

    Tinga-så ska jag inom på vägen hem från stationen

  • Fru E

    Lappis-jag följer mer än gärna med till IKEA
    Gissar på att vi är följeslagare många månader till men det börjar kännas ensamt i tråden

    Buster planerna gick i stöpet igårkväll efter många turer hit och dit, slutade med att Buster ska stanna hos sin jourfamilj trots att de inte har råd att adoptera honom (tydligen fått flera chanser innan men ej fått fram pengar). Skumt är att när jag pratade med vår kontakt igår så sa hon att hon visste om jourhemmet ville behålla Buster men att  hon inte ville släppa Buster till dem eftersom de inte har ekonomin till det vilket är ett krav, 5 minuter senare har hon ändå släppt Buster till dem. 
    Deras mobiltelefon har varit avstängd i några veckor eftersom han inte betalt mobilräkningen därför vår kontakt inte fått tag i honom under 3 veckor.
    Vi ringde på ny hund idag och fick samma kontaktperson som svarade att haha även den hunden ska stanna hos sin jourfamilj *arghhhhhh* varför lägger man då upp hunderna som att de går att adoptera borde stå som reserverade eller något.

    Nu är både jag och maken modfällda och tappat sugen, tittar istället på Djurskyddet i Malmö som omplacerar hundar som polisen tagit hand om men jag vet inte........

    Tycker jag borde lärt mig att inte ta ut saker i förskott (som att köpa PoP mammabyxor trots vrakpris när man är i v7) men Buster hade redan fått lite smått och gott som nu ligger under trappan.....visst allt är användbart till annan hund men det var honom vi var inställda på.

    Nu sängen ensam eftersom maken jobbar sent

  • Fru E

    Lappis-du kan få samsova med Buster nu om du vill så kan jag och maken sova lite , dvs du har vanan inne när er bus* kommer

  • Fru E

    Det blev en annan liten Buster eftersom vi inte kände oss trygga med organisationen till sist. Hämtade en liten kille på 10 veckor i söndags igår blev det inga olyckor inne men idag är vi uppe i 3 trots MÅNGA utebesök. Och vi som var sååå stolta igår

  • Fru E

    MSW-efter att den första Buster gick till sitt jourhem ringde vi även på en annan hund som även den gick till sitt jourhem, då kändes det inte seriöst längre och vi började titta på annat håll istället. Var även inne på att adoptera polisens "hitte och tagna" hundar via tex Djurskyddet i Malmö men på något sätt vet man inte vilken hund man får. Därför grubblade vi på en valp och när vi väl ringt på en så gick det snabbt, har inte riktigt sjunkit in än att han är här på "heltid" .
    Kan tänka mig att man kan likna det vid att få barn haha, var tredje timme ringer klockan på natten för kissning


     

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!