• kängu

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    AM, aha det blir ju svårt att hinna med

  • kängu

    MSW, jag kan både 4 och december om jag kan lifta med ngn från Göteborgstrakten. Kanske kan få lifta med dig Mugglan *ber väldigt snällt*


    Och jag vill absolut inte äta julbord (om jag kan slippa), gillar inte julmat ngt vidare!

  • kängu

    Jag kan även 12 men föredrar 4 eller 5 december!


    Kokosen, lycka till på intervjun idag!! *sparkar i baken*


    Håller tummarna hårt för PB idag!!


    Nu bär det strax av till jobbet, idag har Ru två barnvakter- både min mor och min moster. Gissar att han kommer vara helt odräglig när jag kommer hem

  • kängu

    Ore, det låter ju onekligen som att du ska söka nytt jobb!


     


    Fråga till er som är vana vid att ha barn på dagis- funkar det att ha en förälder som pendlar 1 timma en väg och en som pendlar 1,5 timma en väg, men inte ha monsterlång dagar på dagis? Det känns rätt omöjligt va?! Det är jag som ska pendla 1,5 timma isf och jobba heltid. Kan finnas möjlighet att gå ner liiiite i procent, men inte mkt. Det går inte att jobba hemma. Det känns omöjligt men jag tänker att jag kanske bara fånar mig? Hur långa dagar har era 1,5-åringar gått när de börjat på dagis? Känner att jag behöver lite input...

  • kängu

    *håller på och läser ikapp*


    Ang. dagistider- vi har inte möjlighet att saxa ngn av oss. Glömde skriva att maken självklart ska gå ned i tid men jag tror inte han kan gå ner till mer än 75%. Då skulle dagistiderna bli ca 8-9 timmar om dagen 5 dagar i veckan. Maken skulle hämta OCH lämna varje dag. Observera att detta är väldigt hypotetiskt, jag har ju inte ens fått jobbet.


    Men det är väldigt intressant att höra hur ni andra har gjort, tack för all input! För mig som inte alls vill lämna Ru känns det just nu helt horribelt att ha honom 9 timmar om dagen på dagis och att jag ska vara borta 12 timmar om dagen hemifrån. Men eftersom jobben i min bransch inte växer på trä så måste jag ju fundera igenom situationen. Ilbland blir jag också så blind och tycker att alla andra har sina barn på dagis max 6 timmar om dagen men båda jobbar heltid... skönt att höra att det inte är så för alla, för oavsett om det blir detta jobbet eller ej så kommer Ru att få gå ganska långa dagar (vi kommer nästan garanterat att behöva pendla båda två, men kanske inte så långt som 1,5 timma en väg som det jobbet jag nu söker).


     

  • kängu

    Mugglan, jag förstår dina känslor. Klart att man blir orolig när man vet om alla risker och komplikationer. Tycker inte det är futtigt att bry dig om ev bristningar etc.! Ni har ju också nyss fått beskedet, det kommer säkert ta tid att landa! KRAM!

  • kängu

    PB, jag hoppas verkligen på att det blir TVÅ guldägg och att det sedan också kommer en liten passionsblommebebis! Men jag förstår att det känns skit att det bara blev två. KRAM!

  • kängu

    *läser ikapp*


     


    ÅÅÅÅÅÅH vilka underbara nyheter FruE!!! Sitter här med ett stort jätteflin över hela ansiktet!!! GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS!!!

  • kängu

    Åh heja heja på Miniblomman!! Det bara måste gå vägen!! *håller tummarna hårt*

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!