• kängu

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Vad jobbigt du haft det med sömnen Parnassia, hoppas det vänder nu!!

  • kängu

    Åh Telis vad kul med jobbet! Grattis!!!!! Fasen vad mysigt att vara lediga tillsammans hela december... *avis*

  • kängu

    Telis, kan jag få receptet till din risotto? Eller har det redan lagts ut i tråden?


    Någon som har ett bra recept på en efterrätt, inte med choklad? Jag ska laga middag till svärmor som kommer till helgen (hon fyller år under tiden hon är här). Hon tål tyvärr inte choklad annars hade jag def. testat Lappis chokladfondant!

  • kängu

    Åh vilka bra tips ni kommer med! Båda efterrätterna lät jättegoda, men tror att svärmor är allergisk även mot plommon så det blir nog tarte tatin. Sparar plommonpajsreceptet till en annan gång för det lät väldigt gott!

  • kängu

    Håller på och surfar kalaskläder till Ru (jag fyller år i dagarna så vi ska ha kalas även för mig i helgen). Tror det får bli en farfarströja från PoP, jag tycker verkligen farfarströjor är så ljuvligt sött på små killar. Åh, om jag bara kunde få honom att ha på sig gubbkeps också!


    På avdelningen "alldeles för tidig trotsperiod" så är Ru i full gång. Han bet mig igår, för första och förhoppningsvis sista gången. Det ska börjas i tid med trotsandet


    Piggis förresten, tack för tipset om "Tagga ner- lagom bra föräldrar är bäst" (vet inte om du själv hunnit läsa den?). Jag tyckte den var superbra!! Den är ett tips till er andra i tråden också (om man nu känner sig träffad av titeln )

  • kängu

    Mugglan, jag baserar det på att det låter ungefär som mina cravings. Fast sen från typ v.17-18 var jag galen i frukt, och framförallt gröna äpplen. Åt många många varje dag. Det höll faktiskt i sig hela graviditeten!

  • kängu

    Ru har nu sovit 2,5 timma.. är nog utmattad efter att ha varit med mig på jobbmöte på fm. Han satt så stilla i vuxenstolen och mumsade på en banan och några kex i 45 min

  • kängu

    *fortsätter spamma tråden*


    Idag kommer min make hem tidigt (eller ja, 16.30 typ, dvs. normal tid för de allra flesta). Han har kommit hem kl.20 varje dag denna veckan så det är efterlängtat. Så länge han har samma jobbtider som nu så blir det inga fler barn i det här huset. Känns som att det skulle vara otroligt jobbigt att rodda matlagning och läggning själv, med två småttingar, VARJE vardagskväll...

  • kängu

    NU vaknade Ru! Dags att stänga av datorn!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!