• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Morning ladies,

    Diskuterar ni fortfarane namn här inne? Telis, skrattade åt din beskrivning av Harriet för det låter precis som en Kerstin som var väninna till min mamma för en så där 20 år sedan. Min mamma tyckte om namnet Kerstin och hade tänkt att döpa min bror till det ... ja om han hade blivit tjej förstås men efter att ha träffat denna väninna så ville hon inte det längre.

    Min kusin heter som er, mugglan och Telis, men annars känner jag nog ingen.

  • Lapinette

    Jag förstår de vänner som inte velat säga vilket namn deras barn ska ha förrän det varit dop/eller det fötts. Det är alltid någon som kommer med någon dum kommentar typ men det kan den väl inte heta?! Min mamma kommer säkert komma med sådana kommentarer (hon är typiskt osmidig) så jag tror vi ska hålla våra favoritnamn tysta för oss själva.

    Jag fick min mammas namn som andra namn och min bror har sin pappas (ja, vi har ju inte samma pappa).

  • Lapinette

    AM - och mitt tilltalsnamn fick jag från en fransk skådespelerska som min mamma tycker är så vacker .. fast självfallet skulle det inte stavas så där "krångligt" tyckte mamma. Fast egentligen ville hon att jag skulle heta Christine men det kunde pappa inte uttala. Vet inte vad det spelade för roll för min pappa har alltid haft ett nicname på mig, han är den ende.

    mugglan - tror det är smartast att hålla tyst om namnen, som sagt .. alltid någon som har en åsikt!

  • Lapinette

    Fossing - Amandus, never heard about! Fast en Ragnar jobbade jag med. Han var rolig!

  • Lapinette

    Ahhh.. inget mer brunt för Hattis. Toppen!!!!

  • Lapinette

    mugglan - och på franska blir det långa lite skorrande rrrrrr. Ha, ha ... vi kommer inte få det lätta att hitta ett namn som låter lika fint på båda våra språk.

  • Lapinette

    mugglan - har faktiskt ingen Polare hemma men det ligger en årgångschampagne i kylen ... vi får se om vi nallar på den i helgen.

  • Lapinette

    Det var trevligt att träffa mina gamla jobbarkompisar igår kväll och säga att vi står i adoptionskö. En av dem jobbar numera på Soc. och kände vår utredare. Det vart inga frågor om varför vi inte fortsätter försöka på egen hand etc. utan mer spontana grattis till adoption istället. Så humana och mysiga tjejer!

  • Lapinette

    mugglan - låter som helgen kommer att bli superhärlig!

    september - nu blir jag supernyfiken på namnet.

  • Lapinette

    AM  - japp, snart lunchdags här! Tänker åka hem och äta med maken och ta eftermiddagen hemifrån. Vi ses lite senare!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!