• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Ahhh... maken funderade på ankbröst i förra veckan men är det enkelt att få tag på i affären? Sen hittade han inget recept som riktigt tilltalade utan det blev istället lammytterfilé.

  • Lapinette

    Tinga - måste börja kolla för till saken hör ju att vi inte har letat eftersom vi inte normalt lagar anka men jag äter det gärna när vi är i Frankrike.

  • Lapinette

    AM - tänkte mest om man slapp åka "ända dit" men visst kniper det i anktarmen så får vi göra en utflykt och ta en lunch på Riche (as usual).

  • Lapinette

    Taccos är gott! Maken tycker dock det blir så slabbigt att äta det så ofta äter vi istället encildas eller fajitas.

    Gillar Citygross men så länge det är halt ute (bilen) så åker vi inte dit. Vår ICA här är dock väldigt välsorterad så jag ska kolla där också. Man vet ju aldrig!

    Jag och maken har precis infört det där kocklördagarna när den ena får välja ut recept som vi sedan lagar tillsammans. Allt för att det så himla lätt slentrian i vad man äter. Första lördagen var  verkligen en lyckoträff så vi får se om min lördag också blir det.

  • Lapinette

    Bara för att komma i lite fredagsmood
    ">



    ... you got to show me love!

  • Lapinette

    Sweet - ha så skoj på 40-års festen!

    Smint - trist med räkorna. Vad bidde det istället?

    Oupsie - jösses det låter verkligen urjobbigt! Snart, snart är det över och då kommer du känna så där som Snorkis skrev, att det lilla undret var värt allt jäkla lidande men jag förstår att det känns supertungt just nu. KRAM

    Vänner - jag tar av alla smycken utom ringarna och örhängen när jag tränar. Fast numera byter jag till pulsklocka istället . Har inte provat Zumba utan det räcker med att få recensioner från mina dansvänner för att inse att det troligen kommer att vara lite uttråkande för mig. Fast jag ska väl kanske prova någon gång, när hysterin har lagt sig.

    Gällande träning så är det Nike convention i helgen som kommer men jag har inte anmält mig i år MEN en av världens bästa tränare/dansare Tony Stone ska köra ett pass på fredag på SATS tillsammans med Per. Det blir house (looooove it) och en dj från Holland ska spela musiken. Det kallar jag träning och kärlek i ett! Måste bara visa vad han körde förra året
    ">

  • Lapinette

    Och jag glömde det viktigaste . Det bidde champagne igår tillsammans med inköpt sushi.

  • Lapinette

    Ore - jag tog alltid av mig ringarna när jag tränade pump förut men det är så himla lätt att tappa bort dem så jag slutade med det. Att jag tar av mig klocka, halsband är mest för att de är i vägen.

  • Lapinette

    snaily - härligt att du kom i skidbyxorna ! Och om vi ska tänka träningsmässigt som maken poängterar ibland så ska vi absolut bo kvar i Vasastan som har det bästa träningsstället i stan ... när man går på klasser som mig. Det är verkligen härligt att kunna promenera hem efter träningen ... speciellt genom Vasaparken.

    smint - vad bra att det blev lite mat iallafall. Har själv stått där i tagen att börja laga maten och så ser man att datumet har gått ut och så måste man springa ut och panikhandla. Fast jag ska nog erkänna att det händer mer ofta att jag har glömt köpa någon viktig ingrediens och så skickar jag ut maken för att handla .

    Det blir torsk i gömma ikväll. En tjej som gjorde det för ett par veckor sedan och det lät så gott. Det enda kruxet är att det är en jädrans massa ingredienser. Har precis skrivit upp listan på allt som ska inhandlas. Tänkte köra päronsallad med prosciutto och chevre till förrätt och sen ville maken ha körsbärsbrylé till efterrätt. Har sedan inte bestämt om det ska bli en lagrad vit bourgogne till detta eller en frisk Sancerre som gifter sig med getosten. Det ska vara chevreskum till torsken.

  • Lapinette

    Ja, det är inte så många veckor kvar tills jag får åka skidor ! Har bestämt att jag ska hänga med brorsan upp. Kan bli trevligt att få lite kvalitetstid med honom + gudsonen utan att hans sambo eller min make följer med. Har ju aldrig åkt skidor med min bror som "ung". När jag väl började åka ja då åkte ju han med sina kompisar.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!