• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Jösses, aldrig hört talas om detta penntrick men lika bra är nog det . Själv är jag en A70 som har "byggt" upp mig lite och kan ha A75 eller B75. Tror risken för hängbröst är jäkligt liten... brösten lär ju knappast bli varken större eller "urmjölkade" .

  • Lapinette

    Men när det diskuteras olika saker som har med barn att göra har jag faktiskt nada att tillföra och är ämnet ungefär detsamma från och till i några dagar så kan jag bara inte hoppa in mitt ett ämne som gubben ur lådan. Självfallet hänger jag på här om ni diskuterar sådana viktiga saker som "penntrick" och annat väsentligt .

  • Lapinette

    Men jag hänger hyfsat med vad som händer så när Mr Oupsie dök upp idag så skrev jag faktiskt och önskade lycka till ... sen försvann jag igen.

  • Lapinette

    Så jag är med ... bara att jag inte orkar bry mig om det är någon som inte sover eller vilka blöjor man ska använda osv. Och nu skriver jag inte detta för att klaga för jag vet att jag kommer att fråga MASSOR när väl den tiden är inne men just NU känner jag liksom inte för att hänga med i de diskussionerna.

  • Lapinette

    pb - men det är ju UNDERBART med rätt person på rätt plats! Härligt!

  • Lapinette

    pb - bra, på't bara! Och visst är det skrämmande när man får se vikten de blivit av med (på sådana där tv-program), speciellt när de lägger upp vikten i fett (margarin/smör).

    Klockarbol - du är inte ensam, never heard about the pentrick! Och jag kan *skrattar högt* omöjligt stoppa en penna under mina bröst.

  • Lapinette

    pb - Hurrra, för framsteg!
    Min ena kollega gick upp några kilo vid varje hormonbehandling. Själv fick jag dålig hy. Sitter nu och gör fotoalbum från den tiden (2008) och ser på vartenda foto hur finnig haka jag har. Helt bedrövligt! Nej, usch för hormoner och skit ... speciellt när de ändå inte ledde till något positivt.

  • Lapinette
    Piggelin1 skrev 2011-01-31 23:27:17 följande:
    Är vi inte alla sådana lite av & till? Jjag känner också så mellan varven - har inget att tillföra alls i de diskussioner som pågår & ligger hellre lågt & håller mig undan ett litet tag. Sen händer det ngt & så känner man att det är läge att hoppa in igen
    Visst är det så och jag ville inte på något sätt klaga utan bara meddela att jag har läst här under helgen och igår men däremot inte kännt att jag haft något att tillföra.
  • Lapinette

    Hej Mopedvin,

    Kul att du vågade . Härligt med en barnmorska på tråden. Lindt håller jag med om men varför förstöra chokladen med något så äckligt som salt? Välkomnar en till som har förkärlek till resor, god mat och vin. Sitter faktiskt hemma idag och jobbar och har en flaska Chablis Grand Cru på skrivbordet ... dock tom eftersom den är urdrucken och nu ska läggas in för recension i mitt Excelark (nörd som jag är).

  • Lapinette

    Undrar också hur det går/gått för Oupsie!!!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!