• viktualia

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    näee... nu är det sovdags... grubblar vidare över stort och smått... ramlade över lite varianter till barnsits till cykeln, vore något för Trollet det... nån som har sånt?!?

    *godnattkram till er alla*

  • viktualia

    Tack för alla presenttips! Min mamma är nog en av SidenSelmas bästa kunder... men Tinga- du skrev nåt bra! Teater för mamma o mig vore något, jag är svältfödd på sådana kulturella evenemang! Ska spana vad som passar!

  • viktualia

    Vänner- det låter helt ljuvligt! En sådan helg skulle jag också behöva, kanske toppat m teaterbesök m mamma....

  • viktualia

    Förresten - hamambadet på Lidingö har jag varit på, själva hamamdelen var inte jättespännande men sjöbastun var ljuvlig. Maten på stället var bra men inte världsklass.

  • viktualia

    Porchez - pinsam kompis! Hade jag varit hemma i helgen så hade jag föreslagit grill och öl-firande hemma hos mig. Eller kanske en utekväll i "storstan"! Men vi ska till min hemstad i helgen. I påsk har jag däremot inget planerat - har du?

    Ego - har just fått ett mycket trött Troll i säng... maken är på after work i andra änden av hålan. Och jag önskar mig förmåga att somna trots att jag vet att han ska cykla hem sen... usel på sånt...

  • viktualia

    Porchez - för att konsten att åka hit och dit kräver koordination med alla och ingen..... baaaaa... jag är egentligen emot att vara här i påsk, men förvirrat nog så blev det lösningen när alla andra familjemedlemmar hade sagt sitt!!

    jag tycker för övrigt att du ska efterlysa hunken nu!!!

  • viktualia

    Nenne - avenbok!

    Och SKIT att livet ska gå så fort... hm.... eller... egentligen finns det inget som säger att jag måste åka hem till hålan på söndag..... hur står det till i Nennes resp Snailys almanackor måndag och tisdag? I teorin kan jag vara i metropolen på U då och med Troll och bil och allt. Snaily - hur långt från min basstation befinner du dig?

  • viktualia

    Nenne - avenbok kan man hålla kort!!

    Hm... date i U.. jaaa.. hm.. jag som tänkte att jag skulle åka till Nennes basläger och inspektera.. men egentligen ligger ju basstationen U lagom mittemellan er - Nenne och Snaily.. så det kanske vore något... ehum... maken är på vift så jag kan inte diskutera saken med honom... (om jag stannar kvar, måste maken åka kollektivt hem eftersom han jobbar på måndag). Men hörrni!! Idén är ju skoj!! Och urinvånarna på basstationen har garanterat inget emot att jag tar emot gäster där. Så som en skiss: Lunch hos Vickan i U på måndag?!?

  • viktualia

    Ooooo låter ju superskoj! Jag får återkomma när jag pratat med maken. Rapporterar här så snart det finns något att rapportera!

    Nu är det sovdags! kram på er!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!