• Ore

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Såg att Snartis skulle skicka också, men jag ser om jag får med den ändå...

    Skickar stora kramar till Koko, Snorkis och Fru E!

    (Fru E: Jag HOPPAS verkligen att ni inte kommer behöva fundera på hur många försök ni kan få in innan nästa sommar,  utan att det blir helt onödigt att tänka på det efter nästa försök...)

    Diskbänkar: I tvättstugan har jag en snordyr med specialmått från Franke. I köket minns jag inte, men vi diskuterade Intra och Stala hit och dit i alla fall, och en av dem blev det... Den ena var billigare om det gällde specialmått, och den andra var billigare vid standardmått iaf. Om de har planlimmade diskbänkar vet jag dock inte, jag valde heltäckande (bl.a. för att det blev så mycket sten ändå, och vi skulle inte gått hip skarvarna på ett bra sätt kände jag...

    I övrigt är jag supertaggad för imorgon. Lillkillen har hjälpt mig att packa (jag plockade dock upp både klubbmössan, min smutsiga tröja, hans ännu smutsigare tröja, fyra av BH:arna samt den udda strumpan - dvs i princip allt han la ner...) Har för övrigt packat ett par svarta jeans, ett par röda skor med litet klack på och en snygg blus och så hoppas jag att jag inte är alltför underklädd jämfört med er andra...

    snaily: Att vara litet sjuk och hinna bli frisk inför ett löplopp kan faktiskt leda till en liten "formtopp" i och med vilan. Fast jag tror att man måste vara exakt lagom sjuk då, och troligtvis även väääldigt nedtränad innan man blir sjuk. Dvs jag har nog aldrig haft nytta av det (Fast faktiskt upplevt det så under vinterträningen någon gång)

    Nä, sängen för mig.

  • Ore

    AM: VIlken tagg kom du åt? För jag verkar ha kommit åt samma?

  • Ore

    Godmorgon!

    TACK alla som var med i lördags, jättetrevligt att träffa er alla, och kul att man hann prata med så många!!!

    Köksfläkt: Ännu oprövad, men vi har en sån här som ska upp vilken vecka som helst http://www.tretti.se/vitvaror/koksflaktar/vagghangda/gram-efs90-01mti-x (Igår markerade vi faktiskt upp vart hålen skulle borras...)

    Egentligen hade jag velat ha en sån här: http://www.fjaraskupan.se/produkter/vaggmonterade-koksflaktar/motiv/?PHPSESSID=27f5cfc634361fc8e7ffe1f0b2bf991f men den var riktigt snuskigt dyr....

    Lappis: Gick det bra för maken att springa?

  • Ore

    Härligt att han nådde sitt mål!


    Jag har också litet svårt för att komma ihåg rätt namn (såvida det inte är trådnamnen) men kombinationen däremellan blir litet besvärlig ibland...


    Glömde skriva det förut, men spännande för Izzie! Hoppas det är dags snart

  • Ore

    TillväxtUltraLjud

    Just nu måste jag bara titta in och svära litet över mitt jobb.

    Lillkillen är inte så munter över lämningar på dagis just nu, och vi tycker de har blivit värre och tänkte att det kanske skulle vara bra för honom om han fick vara ledig någon dag i veckan, tanken var att jag och maken skulle ta en dag varannan vecka. Men det får jag inte för min chef. Eller ja, självklart får jag det från mitten av november. Men inte från och med nu.

    Jag ska f*n aldrig mer se till att själv vara ledig på de dagar som är minst besvärliga för mitt jobb att jag är borta. Jag ska se till att vara ledig dagar då jag har jäkla massa rutingrejer att fixa. TVÅ dagar i månaden, hur besvärligt kan det vara?

  • Ore

    Nenne: Jag är litet för pryd för att göra det irl, men tro mig, jag är väääldigt sur över att jag inte kunde vara borta två dagar i månaden.

    Läge för löneförhandling, om jag är så oumbärlig?

    Och än har jag inte hört något från det andra jobbet, vilket med 99,9% sannolikhet säger att jag inte var så intressant efter intervjun. Väntar på ett "tack för visat intresse, men tjänsten är tillsatt"-mail, och ska då ställa en fråga till berörd chef och försöka få en hint om exakt vad jag gjort bort mig på...?

  • Ore

    Svenskt är väl trevligt?

    Jag skulle också velat börja från scratch. Och så försöka få till fina färgklickar. Vet hur glad jag blir av rosenbuskarna som är längs med väggen in till soprummet vid vår lägenhet. Fast jag skulle gärna haft färgklickar hela året om, så ta till experthjälp från någon som vet vad som blommar när, och ser fint ut. (PB eller någon annan). Så att något i rabatterna blommar och gör en glad från tidig vår till sen höst...

  • Ore

    Den trädgårdsarkitekten jag anlitade kunde man ta in för litet konsultation, vet jag. Dvs att man gick runt i trädgården och diskuterade vad man gillade och inte gillade, och tog det utifrån det. Eftersom vi skulle ha en helt ny trädgård valde vi dock att få ett färdiguppritat förslag, men i AM:s fall kanske en konsultation skulle funka lika bra?

    Nenne: Kan man kanske använda en sån här (eller flera?)  http://www.jula.se/kompostbehallare-450-l-709063Kanske inte är riktigt lika stabilt, men det borde ju kunna förhindra många olyckor)

  • Ore

    Ja, jag är rätt så säker på att det finns dvärgkörsbär Minns inte om bären var ätliga, men har för mig att en sådan var med på växtlistan till vår drädgård. Kan ha varit dvärgbigarrå också...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!